جام جم البرز گزارش می دهد؛

صادرات 7 میلیون یورویی شرکتهای دانش بنیان پارک علم و فناوری استان البرز

مهدی عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرزدر جریان بازدید معاون امور حقوقی و مجلس وزارت اقتصاد و دارایی از توانمندی ها و دستاوردهای پارک علم و فناوری البرز با تشریح برخی از دستاوردها و توانمندی های این پارک گفت: پارک علم و فناوری البرز از نظر شاخص های ارزیابی یکی از استان های موفق کشور است و در سال 1399 بیش از ۹۰۰میلیارد تومان فروش داشته و صادرات آن نیز حدود هفت میلیون یورو بوده که حاکی از موفقیت شرکت های دانش بنیان و فناور پارک است.
کد خبر: ۱۳۴۲۷۰۱
به گزارش جام جم آنلاین البرز، وی با اشاره به شرایط اشتغال زایی در این مجموعه تصریح کرد: در این مرکز برای بیش از دو هزار نفر اشتغال ایجاد شده است. وی افزود: تلاش ما در این پارک و مجتمع در راستای همکاری و انجام پروژه های مشترک با بخش خصوصی است.
 مهدی عباسی با اشاره به راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری استان خاطرنشان کرد: صندوق پژوهش و فناوری استان نیز با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان در برای ارائه تسهیلات لازم به فناوران و پژوهشگران استان فعال است.
وی با انتقاد از تخصیص بودجه به این مجموعه واشاره به اینکه پارک علم و فناوری البرز در رتبه آخر تخصیص بودجه قرار دارد گفت: از همه نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی انتظار داریم بودجه پارک علم و فناوری البرز براساس شاخص ها و ارزیابی های تخصصی در سال 1401 به رقم قابل قبول ارتقاء یابد.
 
 
هادی قوامی معاون امور حقوقی و مجلس وزارت اقتصاد و دارایی در بازدید از پارک علم و فناوری البرز با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس نگاه حمایتی از حوزه فناوری، تجاری سازی و به طور کلی اقتصاد دانش بنیان دارند گفت: پارک علم و فناوری البرز علاوه براستان البرز، می تواند به اقتصاد دانش بنیان سایر استان ها از جمله تهران کمک ، و اقتصاد دانش بنیان البرز و تهران را متحول کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با  اشاره به اهمیت استفاده از گیاهان دارویی و جایگزینی آن  بجای داروهای شیمایی ،خاطرنشان کرد: تغییرجهت ازتولید داروهای شیمیایی به داروهای گیاهی بدون شک یکی از مهمترین رسالتهای مجلس شورای اسلامی  است.
معاون امور حقوقی و مجلس وزارت اقتصاد و دارایی با تاکید بر حمایت از استان ها در قالب آمایش سرزمینی گفت: در اصل ۴۸ قانون اساسی نیز بر رشد دادن هر منطقه به فراخور پتانسیل و استعداد آن تاکید شده است. وی افزود:ما گیاهان نادر و کم نظیری در مناطق مختلف کشور داریم و باید بتوانیم از آن ها در راستای تولید و تجاری سازی  استفاده کنیم.
قوامی بر لزوم مدیریت صحیح منابع مالی تاکید کرد و گفت:با تعیین محل مصرف اعتبارات مشخص شده ، می توان بسیاری از مشکلات شرکت های دانش بنیان فعال در این حوزه را برطرف کرد و در این زمینه تلاش می کنیم مشکل شرکت های دانش بنیان و فناور پارک علم و فناوری البرز نیز با حمایت لازم برطرف شود.
معاون وزیر اقتصاد و دارایی با تاکید بر اهمیت محافظت از دانش و علم استفاده از گیاهان دارویی بر حمایت از فعالیت های پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی اشاره کرد و  افزود:  بسیاری از گیاهان دارویی و کاربرد و روش استفاده از آنها نسل به نسل بین مردم بومی منتقل شده است‌ .وی گفت:چالش فعلی ما این است که این دانش در حال از بین رفتن است و ما باید با تخصیص اعتبار برای آن ، این اطلاعات و دانش را ثبت و ضبط کنیم . وی ادامه داد:باید به تجاری سازی گیاهان دارویی توجه شود و در یک برنامه بلند مدت بسیاری از داروهای شیمیایی جای خود را به گیاهان دارویی بدهند؛ انتظار داریم این ماموریت مهم در جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز مورد توجه جدی قرار بگیرد.
قوامی همچنین بر لزوم عدم تمرکز سرمایه در پایتخت اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر ۶۲ درصد از نقدینگی کشور در استان تهران است. مجلس می تواند با برقراری توازن منطقی میان مناطق کم برخوردار و کم درآمد با شهرهای بزرگ و صنعتی، شرایط پیشرفت و توسعه در این مناطق را برای آنها فراهم کند.وی افزود: وقتی پولی نباشد که بتوان با آن چرخ اشتغال و تولید ‌را بچرخاند، نمی توان انتظار کارهای بزرگ در مناطق محروم داشت.
وی در پایان با تاکید بر آموزش صحیح و لزوم آگاه سازی فعالان حوزه کشاورزی گفت: باید تلاش کنیم تا افراد شاغل و فعالان و تولیدکنندگان حوزه کشاورزی در استانها را با پتانسیل و توانایی های خود و زمین کشاورزی خود آشنا کنیم. افراد متخصص و دانش آموخته می توانند با بررسی و تشخیص ویژگی های خاص و منحصر به فرد هر منطقه، نقشه راهی برای کشت محصول طراحی کنند و اجرای آن را به دست مردمی که در این مناطق زندگی می کنند بسپارند. این شیوه ای است که می توان از طریق افزایش بهره وری به رشد اقتصادی رسید.
در این بازدید دکتر غفارزادگان رئیس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی نیز دستاوردهای این پژوهشکده را تشریح کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها