به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین، شمار تلفات باران های موسمی و رانش زمین در هند به 112 نفر افزایش یافته است و بالغ بر ۹۰ هزار نفر نیز مجبور به ترک خانههای خود شدهاند.
براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، طوفان های موسمی طی چند روز گذشته سواحل غربی هند را در نوردیده و منجر به ناپدید شدن دهها نفر در مناطق اطراف بمبئی، پایتخت تجاری هند، شده است. گفته میشود این بدترین سیل ایالت گوا در همسایگی بمبئی در دهه ای اخیر است.
دولت محلی ایالت «ماهاراشترا» در بیانیهای اعلام کرده، بارش های موسمی همزمان با جزر و مدهای شدید و تخلیه آب های سرریز سدها منجر به وقوع سیل و آبگرفتگی های گسترده شده است. طبق اعلام رسمی سازمان هواشناسی هند طی 24 ساعت 594 میلیمتر باران باریده است.
براساس این گزارش، بیشتر قربانیان از منطقه «رایگاد» در جنوب بمبئی هستند جایی که دهها نفر در میان گل و لای و آوار خانهها مدفون شدهاند. طبق آمارها در این منطقه حداقل ۴۷ نفر کشته و ۵۳ نفر نیز در گل و لای ناپدید هستند.
در منطقه تالیا در 180 کیلومتر جنوب بمبئی نیز حداقل 38 نفر کشته شدند جایی که گل و لای تقریبا تمام یک روستا را تخریب کرده است. برخی از تلفات نیز مربوط به تصادفات جادهای ناشی از بارش شدید باران و سیل در این دو ایالت بوده است.
پیش از این روزنامه گاردین به نقل از کارشناسان هواشناسی گزارش داده بود که بارش شدید باران در این موقع از سال در بمبئی موضوعی غیرعادی است و افزود با توجه به پیشبینیها درباره ادامه بارش شدید باران طی چند روز آینده، بمبئی خود را برای احتمال تلفات بیشتر آماده میکند.
در شهر «مهاد» طغیان رودخانه و شکسته شدن حاشیه رودخانه باعث قطع کامل دسترسی به این شهر شده و ساکنان وحشت زده آن برای در امان ماندن از سیل مجبور شدند به پشت بامها و طبقات بالای ساختمانها فرار کنند.
«نیروی واکنش به بلایای طبیعی ملی هند» اعلام کرده است که به دلیل بدی آب و هوا روز جمعه نتوانسته بالگردهای خود را در این منطقه فرود بیاورد اما در روز شنبه و با بهتر شدن وضعیت جوی شرایط امداد و نجات مساعدتر شده است.
در حال حاضر نیروهای امدادی هند در کنار نیروهای ارتش در حال تخلیه مردم از مناطق سیل زده هستند اما به دلیل رانش زمین و تخریب بزرگراه اصلی بمبئی و گوا عملیات امدادرسانی با اختلال و کنید همراه است.
تا کنون حداقل 112 نفرکشته شده و در منطقه مهاراشترا ۹۰ هزار نفر خانه های خود را ترک کردهاند.
منبع: فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت