به گزارش
جام جم آنلاین به نقل از مهر، به گفته محققان، درک و دادههای ما در مورد کروناویروس و بیماری کووید ۱۹ روز به روز در حال پیشرفت است، اما ما هنوز از کرونا ویروس عقب هستیم، زیرا ویروس در حال تکامل بوده و نسخههای جدیدی ارائه میکند که رفتارهای متفاوتی دارند و مسیرهای مختلف سلولی انسان را تحت تأثیر قرار میدهد و همچنین با آن مسیرها واکنش متفاوتی نشان میدهد.
مطالعه محققان دانشگاه پزشکی شاندونگ چین نشان داد که پوست انسان تجلی زیادی از گیرندههای ACE ۲ بر روی کراتینوسیتها دارد (یکی از اصلیترین گیرندههایی که کرونا ویروس از طریق آن، وارد سلولهای انسانی میشود) و هشدار میدهند که پوست انسان همچنین میتواند مورد هدف کروناویروس، به ویژه انواع قوی در حال ظهور آن باشد.
پوست انسان به عنوان یک مانع فیزیکی و ایمنی عملکردی میتواند از حمله عوامل بیماری زای خارجی از جمله باکتری ها، قارچها و ویروسها جلوگیری کند. با این وجود هنگامی که مانع پوستی مختل شود، انسان نسبت به میکروبها و عفونت آسیب پذیرتر میشود.
بروز مشکلات پوستی ناشی از عفونت کروناویروس در ۲۰.۴ درصد بیماران گزارش شده و با سایر عفونتهای ویروسی پوست مشابه بوده است.
تیم تحقیق به طور سیستماتیک وجود ACE ۲ و ترکیب سلول ACE ۲ مثبت را در بافتهای پوست مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و وجود بالایی از ACE ۲ را در سلولهای کراتینوسیت مشاهده کرد که نشان میدهد پوست ممکن است هدف بالقوه کروناویروس باشد.
کارکنان بخش سلامت، به ویژه افرادی که در خط اول کار میکنند و بیماران مبتلا به التهاب پوستی، ممکن است در معرض خطر عفونت از راه پوست قرار گیرند.
مطالعات همچنین نشان داده است که کروناویروس میتواند تا ۹ ساعت بر روی پوست انسان زنده بماند.
محققان بر انجام مطالعات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.