اتفاق عجیب در قرعه کشی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر؛

دلیل تفاوت تصویر اسکوچیچ با ۱۱ مربی دیگر آسیایی چه بود؟ (+عکس)

بررسی حریفان تیم ملی فوتبال ایران در راه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر

گروه زندگی در انتظار شاگردان اسکوچیچ

تیم ملی فوتبال کشورمان حریفانش را در راه صعود به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر شناخت و تقریبا در گروه آسان‌تر قرار گرفت.
کد خبر: ۱۳۲۴۲۸۵

به گزارش جام جم آنلاین، قرعه کشی مرحله نهایی انتخابی جام جهانی قطر در قاره آسیا ظهر امروز برگزار شد و حریفان تیم ملی کشورمان در این مرحله مشخص شدند.

گروه‌بندی این رقابت‌ها به‌شرح زیر است:

گروه A: ایران، کره جنوبی، امارات، عراق، سوریه، لبنان

گروه B: ژاپن، استرالیا، عربستان، چین، عمان، ویتنام

ایران به عنوان دومین تیم برتر قاره کهن، در سید یک مسابقات قرار داشت و در گروه نخست قرار گرفت.

در سید دوم این گروه، تیم ملی کره جنوبی قرار گرفت. با توجه به اینکه از مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۶ به بعد همیشه با کره جنوبی همگروه بوده‌ایم و در سال‌های اخیر موفق شده ایم این تیم را در مسابقات حساس به خصوص با هدایت کارلوس کی روش شکست دهیم، جدال با کره حداقل از نظر روانی بیشتر به سود ایران بود تا جدال با استرالیا دیگر تیمی که در سید دوم قرار داشت.

ملی پوشان ما شناخت خوبی از کره جنوبی دارند و کره ای‌ها هم با توجه به شکست‌های اخیرشان مقابل ایران، احتمالا از جدال با یوز‌های ایرانی هراس خواهند داشت؛ اتفاقی که بعید بود استرالیایی‌ها هم داشته باشند.

گروه زندگی در انتظار شاگردان اسکوچیچ

در سید سوم تیم ملی کشورمان با امارات رو به رو شد. احتمالا بهترین قرعه و تعیین کننده‌ترین قرعه برای گروه ها، تیم سید سوم بود.

تیم ملی عربستان به مراتب از امارات قوی‌تر است و همین قرعه احتمالا تعیین کننده گروه مرگ و زندگی هم برای رقبا بود.

عربستان به گروه دوم و به مصاف ژاپن و استرالیا رفت و امارات به گروه نخست و به استقبال ایران و کره جنوبی آمد.

قرعه در ۲ سید قبلی به نفع تیم ملی ما بود، اما این اتفاق در سید چهارم رخ نداد و از بین عراق و چین، تیم ملی عراق در گروه ایران افتاد و چین به گروه دوم رفت.

قطعا تقابل با چین بیشتر به نفع ملی پوشان ایران بود تا جدال با عراق. عراق تیمی است که در سال‌ های اخیر همیشه مقابلش مشکل داشته‌ایم و در مرحله نخست همین مسابقات هم در گروه ما قرار داشت که البته توانستیم در بازی برگشت برخلاف بازی رفت این تیم را پس از سال‌ها شکست دهیم و به عنوان صدرنشین راهی این مرحله شویم. احتمالا جدال با عراق سید چهارمی از جدال با امارات تیم سید سوم گروه ما سخت‌تر خواهد بود.

در سید پنجم می‌توانست جذابترین قرعه برای ایرانی‌ها یعنی تقابل با برانکو ایوانکوویچ و تیمش یعنی تیم ملی عمان رخ دهد، اما این اتفاق نیفتاد و تیم ملی سوریه در گروه ایران افتاد.

هر چند سوریه بیشتر از عمان می‌تواند برای ایران مشکل ایجاد کند و مقابل این تیم هم در سال‌های اخیر مشکل داشته‌ایم، اما شناخت کامل برانکو ایوانکوویچ سرمربی پیشین تیم ملی کشورمان از بازیکنان ایران، در صورت جدال با عمان می‌توانست برای ما دردسرساز شود. به همین دلیل سخت می‌شود یکی از بین عمان و سوریه را به عنوان قرعه بهتر برای ایران انتخاب کرد.

در نهایت در سید ششم هم تیم ملی لبنان به گروه ایران آمد و ویتنام به گروه دوم رفت. هر چند ویتنام از لحاظ رنکینگ فیفا بالاتر از لبنان قرار دارد، اما سابقه نشان داده ملی پوشان ایران در برابر ویتنام کاری راحت‌تر داشتند تا مقابل لبنان.

لبنان هم یکی از تیم‌هایی است که می‌تواند بازی ملی پوشان ما را خراب کند و از لحاظ روانی آن‌ها را به هم بریزد.

اتفاقی که قطعا ویتنامی‌ها از انجام آن عاجز بودند. پس قرعه سید ششم هم چندان به نفع ایران نشد و جدال با لبنان ممکن است برای یوز‌های ایرانی دردسر ساز شود.

در نهایت می‌توان نتیجه گرفت قرعه تیم ملی کشورمان آسان نیست، اما قطعا گروه مرگ، گروه دوم است و به نسبت گروه ژاپن، ایران در گروه آسان تری قرار گرفته است.

دو تیم اول و دوم هر گروه به صورت مستقیم راهی جام جهانی می‌شوند. تیم‌های سوم در مسابقه پلی‌آف شرکت خواهند کرد و برنده آن‌ها راهی پلی‌آف بین‌المللی خواهد شد.

چهار تیم از کنفدراسیون‌ های آسیا، اقیانوسیه، کانمبول و کونکاکاف حضور دارند که در نهایت دو تیم برنده به جمع ۳۲ تیم برتر جام جهانی راه پیدا می‌کنند.

برنامه مسابقات ایران به‌شرح زیر است:

ایران ـ سوریه، ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ (۲ سپتامبر ۲۰۲۱)

عراق ـ ایران، ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ (۷ سپتامبر ۲۰۲۱)

امارات ـ ایران، ۱۵ مهر ۱۴۰۰ (۷ اکتبر ۲۰۲۱)

ایران ـ کره جنوبی، ۲۰ مهر ۱۴۰۰ (۱۲ اکتبر ۲۰۲۱)

لبنان ـ ایران، ۲۰ آبان ۱۴۰۰ (۱۱ نوامبر ۲۰۲۱)

سوریه ـ ایران، ۲۵ آبان ۱۴۰۰ (۱۶ نوامبر ۲۰۲۱)

ایران ـ عراق، ۷ بهمن ۱۴۰۰ (۲۷ ژانویه ۲۰۲۲)

ایران ـ امارات، ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ (اول فوریه ۲۰۲۲)

کره جنوبی ـ ایران، ۴ فروردین ۱۴۰۱ (۲۴ مارس ۲۰۲۲)

ایران ـ لبنان، ۹ فروردین ۱۴۰۱ (۲۹ مارس ۲۰۲۲)

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها