بهترین زمان پیاده روی برای کاهش وزن

ناگفته نماند پیاده روی در هر زمان از شبانه روز برای سلامت جسمی و روحی بسیار مفید است. با این حال، پیاده روی بعد از غذا در کاهش وزن و کنترل دیابت مفیدتر است.
کد خبر: ۱۳۲۳۴۸۱
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، پیاده روی در هر زمان از شبانه روز برای سلامت جسمی و روحی بسیار مفید است. با این حال، پیاده روی بعد از غذا در کاهش وزن و کنترل دیابت مفیدتر است. افرادی که هیچ مشکلی ندارند می‌توانند هر روز پیاده روی کنند تا از بروز هرگونه عوارض در آینده جلوگیری کنند.

بهترین زمان پیاده روی برای کاهش وزنمقدار زیادی کالری در طول روز سوزانده می‌شود که از آن به عنوان متابولیسم در حالت استراحت یاد می‌شود. این تعداد بسته به میزان حرکتی که هر روز با راه رفتن در داخل خانه، انجام وظایف انجام داده می‌شود نسبتا ثابت می‌ماند. ورزش به کل کالری که سوزانده می‌شود می‌افزاید، اما باید درک شود وزن یک معادله کالری ساده نیست.

افزودن حرکت بیشتر در زندگی روزمره به افزایش کالری سوزی و در نتیجه کاهش وزن کمک می‌کند. ورزش منظم فقط به کاهش وزن کمک نمی‌کند بلکه به مدیریت سطح قند خون نیز کمک می‌کند.

مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۶ انجام شد نشان می‌دهد ۱۰ دقیقه پیاده روی بعد از هر وعده غذایی به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک می‌کند. ۱۰ دقیقه پیاده روی بعد از صرف غذا مهم‌تر از ۳۰ دقیقه پیاده روی در هر زمان دیگر از روز است.

پیاده روی چگونه به کنترل قند خون و کاهش وزن کمک می‌کند؟

هنگام پیاده روی یا انجام هر نوع ورزش دیگر ضربان قلب افزایش می‌یابد و عضلات شروع به ترجیح کربوهیدرات یا قند به عنوان منبع اصلی انرژی می‌کنند.

هنگامی که در وعده‌های غذایی کربوهیدرات می‌خورید قند خون افزایش می‌یابد، زیرا وظیفه انسولین این است که به بیرون کشیدن قند از خون و رساندن آن به تمام سلول‌های بدن کمک می‌کند.

هنگام پیاده روی بعد از غذا مقدار قند مورد نیاز عضلات افزایش می‌یابد که به خلاص شدن از شر قند اضافی کمک می‌کند، زیرا کنترل سطح قند خون به کاهش وزن کمک می‌کند.

چقدر باید روزانه ورزش کنید؟

قوانین و توصیه‌های مختلفی در مورد میزان و نوع ورزشی که باید روزانه انجام دهید وجود دارد. انجمن قلب آمریکا ۱۵۰ دقیقه ورزش هوازی با شدت متوسط مانند پیاده روی در هر هفته را توصیه می‌کند.

در روز ۲۱ دقیقه پیاده روی با سرعت متوسط می‌تواند خطر بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را کاهش دهد، همچنین باعث افزایش سلامت استخوان و کاهش وزن می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها