مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران اعلام کرد؛

خطر ورشکستگی باشگاه های ورزشی پایتخت / آماده سازی برای بازگشایی ها

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران با اشاره به زنگ خطر ورشکستگی باشگاه‌ های ورزشی پایتخت گفت: مجموعه‌ های ورزشی پایتخت برای بازگشایی مجدد همزمان با کاهش موج شیوع ویروس کرونا آماده می‌ شوند.
کد خبر: ۱۳۱۶۶۲۲

به گزارش جام جم آنلاین، کاوه صدقی، رئیس انجمن باشگاه داران تهران و امیر محسنی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران، در دیدار با یکدیگر وضعیت باشگاه‌ های ورزشی پایتخت را مورد بررسی قرار دادند. در این دیدار ابتدا گزارشی از عملکرد انجمن باشگاه داران در ماه‌های اخیر ارائه و در ادامه به کارزار «درخواست ممانعت از ورشکستگی باشگاه‌ های ورزشی و بیکاری مربیان و پرسنل باشگاه ها» اشاره شد.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در این نشست تصریح کرد: با توجه به اینکه سازمان ورزش یکی از بزرگترین کارفرمایان ورزشی ایران است، مجدانه موضوع را پیگیری خواهد کرد.

وی از سرمایه گذاران ورزش شهر تهران دعوت کرد تا در قالب سرمایه گذاری برای همکاری با سازمان ورزش پیش قدم شوند.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران با اشاره به زنگ خطر ورشکستگی باشگاه‌ های ورزشی پایتخت گفت: مجموعه‌های ورزشی پایتخت برای بازگشایی مجدد همزمان با کاهش موج شیوع ویروس کرونا آماده می‌شود و بزودی این موضوع محقق خواهد شد.

وی در این باره برای حل این موضوع قول مساعد داد که با توجه به فشارهای مادی و معنوی که باشگاه‌ها در دوران کرونا متحمل شده‌اند، تمام تلاش خود را برای عدم کاهش سرانه ورزشی شهر تهران به واسطه این قانون انجام خواهد داد.

محسنی با تاکید بر اینکه کرامت مربیان و انجمن صنفی باشگاه داران ورزشی مسئله بسیار مهمی است، گفت: آکادمی سازمان ورزش شهرداری تهران در خدمت جامعه ورزش خواهد بود تا با توسعه دانش انجمن صنفی باشگاه داران است و با آموزش حداکثری به آن بتوان در خصوص جایگاه واقعی و فرهنگی مربیان فرهنگسازی کرد.

به گفته مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران، این آموزش‌های به لحاظ اهمیت شخصیتی و توجه اجتماعی به مربیان مانند معلمان، آتش نشانان و پلیس که شغل با کرامتی است، بتوانیم به آن بپردازیم.

محسنی اضافه کرد: نه تنها در کنار باشگاه‌های ورزشی شهر تهران خواهیم بود بلکه ۱۱۰۰ باشگاه سازمان ورزش شهرداری تهران در کنار انجمن خواهد بود تا با افزایش سرانه ورزشی و افزایش امکان استفاده شهروندان از اماکن ورزشی موجبات سلامت و نشاط شهروندان را بوجود آوریم.

در این نشست اعضای انجمن صنفی باشگاه داران ورزشی استان تهران، در خصوص پیگیری‌های مالیات بر ارزش افزوده به اظهار نظر پرداختند و با اشاره به این موضوع که سازمان ورزش شهرداری تهران با ۱۱۰۰ باشگاه یکی از بزرگترین باشگاه داران ورزشی کشور است و موضوع برای ورزش کاران شهر تهران بسیار مهم است، اشاره شد.

در ادامه اعضای صنف باشگاه داران ورزشی با اشاره به نشست مشترک خود و فدراسیون پزشکی و ورزشی، بحث اهمیت تهویه سالن‌های ورزشی برای بازگشایی باشگاه‌ها حتی در اولویت یک کاری ستاد کرونا را مطرح کردند.

رئیس صنف باشگاه داران تهران در این جلسه با اشاره به مصوبه شورای شهر تهران در سال ۱۳۸۴ گفت: طبق این مصوبه اجازه فعالیت باشگاه‌ها در اماکن مسکونی به شرط اخذ مجوزهای لازم، از پلیس راهور، آتش نشانی، اداره کل تربیت بدنی و … کار ورزشی صادر شده است. با این وجود شهرداری نواحی جلوی فعالیت این مجموعه‌ها را با وجود اخذ همه مجوزها می‌گیرند. در همین زمینه درخواست تغییر کاربری و تعرفه‌های تغییر کاربری به تجاری مطالبه شده است.

صدقی در خصوص بحث معافیت‌های مالی تصریح کرد: کارگاه‌های کوچک‌تر از ۵ نفر در صنایع از معافیت‌های تأمین اجتماعی برخوردارند. همچنین فعالیت‌های فرهنگی از تخفیفاتی در حوزه تأمین اجتماعی برخوردارند؛ اما هیچکدام از این موارد شامل باشگاه داران ورزشی نمی‌شود.

منبع: مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها