به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روزنامه جام جم ؛ این بازیکن در سالهای گذشته با پیشنهاد مالی بسیار خوبی از کشورهای عربی روبهرو بود ولی خودش علاقهمند است راهی قاره سبز شود. حالا خبرهای رسیده حکایت از آن دارد چند پیشنهاد رسمی از سوی باشگاههای اروپایی به دستش رسیده است. قائدی علاوه بر لیگ داخلی، در لیگ قهرمانان هم جزو بهترینها بوده است. این درخشش مهدی باشگاههای خارجی را بیشتر مصر کرده تا او را جذب کنند. یکی از نزدیکان مهدی فاش کرد او در حال حاضر از کشورهای هلند، روسیه و پرتغال پیشنهاد دارد. با توجه به درخششی که مهدی طارمی در پرتغال داشته، باشگاههای این کشور علاقهمند هستند تا استعدادهای ایرانی را جذب کنند. مشخص نیست کدام باشگاه پرتغالی خواهان جذب قائدی است اما ظاهرا پیشنهاد مالی خوبی ارائه کردهاند. قائدی که رابطه خوبی با طارمی دارد از او در این باره پرسیده و مشورت گرفته است.
مهدی از گذشته از هلند و همینطور روسیه پیشنهاد داشت. تماسهایی با ایجنت قائدی برقرار شده ولی پیشنهادهای مالی هنوز به صورت رسمی نبوده است. جواب قائدی و مدیر برنامههایش این بوده که باید تا پایان مسابقات لیگ ایران منتظر بمانند. البته مهدی برای جدایی باید با باشگاه استقلال هم به توافق برسد. این باشگاه که با مشکلات مالی زیادی روبهروست بدش نمیآید از فروش قائدی پول خوبی به جیب بزند و بخشی از بدهیهایش را پرداخت کند. آنها هنوز به صورت رسمی رقم فروش مهدی را اعلام نکردهاند ولی بعید به نظر میرسد زیر 2 میلیون یورو از فروش این بازیکن بخواهند. به هر حال مهدی آنقدر خوب بوده که باشگاههای خارجی به چشم یک سرمایهگذاری بلندمدت به او نگاه کنند. در فوتبال اروپا دو میلیون و سه میلیون یورو رقم چندانی نیست. به عنوان مثال باشگاه ریوآوه که طارمی را جذب کرد، با قیمت 5 میلیون یورو این بازیکن را به باشگاه پورتو فروخت. حالا باشگاه بزرگ پرتغالی بعید است زیر
15 میلیون یورو از فروش مهدی بخواهد. برای جهانبخش هم چنین اتفاقی افتاد. او مفت به هلند رفت و بعدها باشگاه آلکمار توانست از فروش این بازیکن 20 میلیون پوند به جیب بزند که رقم بسیار هنگفتی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت