واکسن آسترازنکای انگلیسی ها جنجال گسترده ای به پا کرده است و تزریق آن در کشورهای مختلف یکی پس از دیگری تعلیق می شود. این واکسن گویا خطر آمبولی ریه و لخته شدن خون برای تزریق کنندگان به دنبال دارد.
کد خبر: ۱۳۰۷۸۱۷

به گزارش جام جم آنلاین ، آنچه در ادامه می آید مروری بر مهم ترین اخبار مربوط به ویروس کرونا در رسانه های سراسر جهان است:

 

*تحقیقات گسترده بر روی عوارض واکسن کرونای آسترازنکا آغاز شده است. حداقل 15 کشور این واکسن را به دلیل خطرات آمبولی ریه و لخته شدن خون تعلیق کرده اند. پرتغال و اسپانیا جدیدترین کشورهایی هستند که به جمع تعلیق کنندگان آسترازنکا پیوسته اند. موارد متعددی از لخته شدن خون در پی تزریق این واکسن گزارش شده است. در ایتالیا فوت یک معلم 57 ساله در پی تزریق این واکسن حساسیت ها را بیشتر کرده است.

 

*طرح تبلیغ واکسن و تزریق آن در بریتانیا با توجه به ترس روز افزون مردم از این واکسن در حال بررسی است و به زودی اجرا می شود. بر اساس این طرح از ورزشکاران انگلیسی و به خصوص فوتبالیست های لیگ برتری برای تزریق این واکسن استفاده می شود.

 

*«تب غده ای» یکی دیگر از عوارض ویروس کرونا شمرده شده است. این عارضه به خصوص در کسانی مشاهده می شود که بیماری کرونای آنها مدت ها طول می کشد. تب غده ای (Glandular fever) یا مونونوکلئوز عفونی (Infectious Mononucleosis) یک بیماری رایج بین نوجوانان   و جوانان است. بعضی از علائم آن عبارتند از: تب، گلودرد، خستگی و تورم غدد لنفاوی.

 

* دانشمندان یک ویروس دیجیتالی ایجاد کرده اند که از طریق بلوتوث بین تلفن های هوشمند پخش می شود تا اطلاعات بیشتری در مورد شیوع بیماری های واقعی کسب کنند. آنها می گویند این فناوری - "Safe Blues" نامیده می شود و مدل دقیقی از کووید19 را ارائه می دهد و می تواند برای ردیابی انتقال در صورت بروز مورد استفاده قرار گیرد.

 

* یک مطالعه نشان می دهد که مصرف قرص های آسپرین ممکن است به محافظت از بدن در برابر ویروس کرونا کمک کند.

داروی رایج ، ارزان و بی خطر اغلب برای جلوگیری از بیماری های قلبی و سکته مغزی و همچنین یک داروی مسکن بدون نسخه پزشک تجویز می شود. داده های بیش از 10 هزار نفر  نشان داد که یک قرص آسپرین (75 میلی گرم) در روز منجر به کاهش 29 درصدی خطر ابتلا به ویروس می شود.

هنوز دقیقاً ناشناخته مانده است که آسپرین چگونه از ابتلا به ویروس کرونا جلوگیری می کند اما نویسندگان معتقدند که خواص ضد ویروسی آن از توانایی تغییر نحوه پاسخ سیستم ایمنی به پاتوژن ناشی می شود.

 

* دانشمندان هشدار داده اند ، یک بیماری قلبی نادر که باعث می شود فرد دچار سرگیجه شود یا غش شود ، می تواند یکی از عوارض طولانی مدت کرونا باشد. پزشکان از دانشگاه لوند بیماران مبتلا به کرونا را بررسی کردند که ماه ها بعد به سندرم تاکی کاردی ارتوستاتیک موضعی (POTS) مبتلا شد. POTS یک بیماری است که معمولاً برای ایجاد سرگیجه هنگام ایستادن شناخته می شود ، اما علائم می تواند شامل تپش قلب ، سردرد ، خستگی و تاری دید باشد.

 

 

*جدیدترین تست تشخیص کرونا نیز طراحی شده است. این تست اینگونه است که فرد باید فریاد بزند یا جیغ بکشد تا کیت کوچک تشخیص بدهد که تنفس فرد حامل ویروس کرونا هست یا خیر!

 

*کرونای برزیلی در کشور برزیل اثراتی بدتر از بمب داشته و فاجعه ای انسانی را رقم زده است. شمار مبتلایان و فوت شده های این کشور به دلیل ابتلا به کرونا در هر روز نسبت به کشورهای دیگر بسیار بالاتر است. با این حال سواحل این کشور مملو از جمعیتی است که برای تفریح به آنجا رفته اند. نشریه شیکاگوتریبون مردم برزیل را بی مبالات ترین مردم جهان معرفی کرده که حتی در اوج فاجعه ای انسانی دست از تفریح برنمی دارند.

هیلدا حسینی خواه / جام جم آنلاین 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها