به گزارش جام جم آنلاین از فارس، محققان مرکز علوم بهداشت دانشگاه تگزاس در بررسی های اخیر خود به مطالعه ارتباط میان ابتلا به سرطان تیروئید و نورهای مصنوعی خیابان پرداختند. آنها حدود ۱۳ سال مطالعات خود را روی بیش از ۴۶۴ هزار نفر انجام دادند و از تصاویر ماهواره ای برای ارزیابی میزان نور محیطی که افراد در آن زندگی می کنند، استفاده کردند.
آنها دریافتند افرادی که در مناطقی با بالاترین میزان آلودگی نوری شبانه زندگی می کنند، ۵۵ درصد بیشتر از افرادی که در مناطقی با نور کم تر اقامت دارند، به سرطان تیروئید مبتلا می شوند.
محققان مرکز علوم بهداشتی دانشگاه تگزاس به دنبال ارتباط بین افراد مبتلا به سرطان تیروئید و میزان نور مصنوعی در فضای باز بودند و درنهایت دریافتند، نور مصنوعی شبانه با خطر بیشتر ابتلا به سرطان تیروئید در افرادی که در این مناطق زندگی میکنند، همراه شده است.
محققان باور دارند، یکی از دلایل این ارتباط این است که نور در شب ملاتونین، تعدیل کننده فعالیت استروژن را سرکوب میکند که ممکن است اثر ضد توموری داشته باشد.
محققان این پژوهش باور دارند، برای تایید این یافتهها نیازمند مطالعات اپیدمیولوژیک بیشتری هستند و در صورت تایید، درک مکانیسمهای رابطه بین نور در شب و سرطان تیروئید مهم خواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد