
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دونفره
مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی گردویی
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر دانه ریز 3/4 پیمانه
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
آرد 2 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
گردو خرد شده 1 پیمانه
برای شروع فر رو روشن می کنیم و روی درجه 160 تنظیم می کنیم. زرده تخم مرغی که از سفیده جدا کردیم و یا زرده هایی که از سفیده های جدا شده از تهیه بعضی شیرینی ها و یا تهیه آیسینگ اضافه اومده رو داخل یک کاسه می ریزیم و وانیل رو بهش اضافه می کنیم.
یه مقدار با چنگال یا همزن دستی با هم مخلوط می کنیم تا از حالت لختی در بیاد و بعد شکر رو کم کم بهش اضافه می کنیم و با همزن برقی به هم زدن ادامه میدیم.
اونقدر به همزدن ادامه میدیم تا مخلوط زرده و شکر کم کم حجم بگیره و کرم رنگ و کشدار بشه. حالا بکینگ پودر رو با آرد مخلوط می کنیم و وقتی از الک رد کردیم به مخلوط زرده و شکر اضافه می کنیم
با همزن دستی و یا لیسک مواد رو با هم مخلوط می کنیم تا کاملاً یکدست بشه. سپس گردو هامون رو اضافه می کنیم.هرچی تکه های کردو درشت تر باشه، شیرنی اماده شدمون حجیم تر خواهد بود. مواد رو در حد مخلوط شدن با هم هم میزنیم.
حالا با کمک دو تا قاشق مربا خوری از مواد بر می داریم و روی سینی فر که کفش رو با کاغذ روغنی پوشوندیم، با فاصله می ریزیم
حالا برای ده دقیقه سینی رو داخل فر از قبل گرم شده قرار می دیم و بهش اجازه پخت میدیم. بعد از این مدت سینی رو از فر خارج می کنیم و اجازه میدیم تا کاملاً خنک بشه. بعد هم از کاغذ روغنی جدا می کنیم و داخل ظرف در دار نگه داری می کنیم و یا روی ظرف مورد نظر برای سرو رو تا موقع سرو سلفن می کشیم. به همین راحتی به همین خوشمزگی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد
با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالشهای اجرای برنامههای معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکههای اجتماعی گفتوگو کردیم