در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، تجربه مجدد تنگی نفس بعد از ترخیص از بیمارستان امری طبیعی است و از دست دادن توان و ضعف بنیه در زمانی که ناخوش بودهاید در طی دوره بیماری میتواند به این معنا باشد که شما به راحتی دچار تنگی نفس میشوید.
احساس تنگی نفس میتواند در شما ایجاد اضطراب نماید که همین امر خود تنگی نفس را بدتر میکند و حفظ خونسردی و یاد گرفتن راه حلهای مناسب، بهترین راه برای مدیریت تنگی نفس هستند. تنگی نفس شما احتمالا با افزایش تدریجی فعالیتها و تمرین بهبود خواهد یافت.
بر اساس راهنمای توانبخشی بعد از بهبودی ابتلای افراد به ویروس کووید ۱۹ که از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار ایسنا قرار گرفته است، برای اینکه بفهمید آیا به میزان کافی ورزش میکنید یا نه، باید بدانید که اگر میتوانید حین ورزش یک جمله را کامل و بدون توقف یا احساس تنگی نفس بگویید، در این صورت میتوانید بیشتر ورزش کنید و اگر اصلا نمیتوانید صحبت کنید و یا هر دفعه فقط میتوانید یک کلمه بگویید و تنگی نفس شدید دارید، در این صورت ورزشی که میکنید برای شما شدید است.
همچنین اگر میتوانید یک جمله بگویید، برای گرفتن نفس یک یا دو بار توقف میکنید و در حالتی بین تنگی نفس متوسط تا تقریبا شدید هستید، در این صورت سطح ورزش شما مناسب است.
به خاطر داشته باشید که احساس تنگی نفس در هنگام ورزش کردن طبیعی بوده و خطرناک یا مضر نیست، اما رسیدن تدریجی به تناسب اندام میتواند به شما کمک کند کمتر دچار تنگی نفس شوید و برای بهبود تناسب اندام باید در زمان ورزش کردن دچار احساس کمبود نفس متوسط تا تقریبا شدید شوید.
در عین حال اگر آن قدر دچار تنگی نفس شدهاید که نمیتوانید صحبت کنید، باید روند حرکات را کند کنید و یا توقف کرده و کمی استراحت کنید تا نفس شما بیشتر تحت کنترل قرار گیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت