در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مجله راز ،امروزه تعداد زیادی از فرزندان بسیار لوس شده اند و این مسئله تقصیر والدین است ؛ پس هنگامی که سعی دارید منتهای لطف و محبت خودرا نثار فرزندانتان کنید، از اشتباهات زیر دوری کنید تا در آینده فرزندانتان از شما قدردانی کنند.
۶ اشتباه محبت آمیز مادرانه :
1.شکایت از زندگی سخت و عذاب آور خود در مقابل فرزندان:
والدین هرگز نباید در مقابل فرزندان ، از مسائل و مشکلات خود شکایت کنند؛ وگرنه ممکن است در فرزندانشان حس بدبینی و تصور عذاب آور بودن زندگی ایجاد کرده و این حس منفی را درون آنان نهادینه کنند.یادتان باشد مشکلات زندگی شما مهم نیستند ، فقط باید سعی کنید بدون در جریان گذاشتن فرزندان از عهده حل آنها برآیید ؛ البته در صورت لزوم و با رعایت دقت و احتیاط می توانید در مورد مسائل زندگی با فرزندانتان گفت و گو کنید.
2.خرید هدایای بسیار زیاد برای فرزندان :
امروزه فرزندان همه چیز را همزمان می خواهند.یادتان باشد شما نباید فقط به این دلیل که فرزندتان از اسباب بازیهای قدیمی ، لباس یا لوازم خود خسته شده است و دیگر آنها را نمی خواهد ، خود را به دام قرض و بدهی بیندازید.
شاید شما مادری پر مشغله باشید که نتوانید زمانی را برای تفریح و سرگرمی به فرزندانتان اختصاص بدهید؛اما بدانید هدیه دادن به فرزندان ، نه تنها کمکی به بهتر شدن آنها نمی کند، بلکه آنان را لوس و بد عادت نیز خواهد کرد.
3.کنترل زندگی والدین توسط فرزندان :
هرچند فرزندان ، مهم ترین افراد زندگی شما هستند ؛ اما نباید به آنان اجازه بدهید اختیار زندگی تان را در دست بگیرند.شما در زندگی حق دارید کاری را انجام بدهید که شما را خوشحال می کند. در واقع انجام هر کاری مطابق میل و خواست فرزندان ، تنها باعث می شود آنها در خود ، احساس بزرگی کنند.
اما شما باید قدرت اختیار و نفوذ خود را به اثبات برسانید و برای فرزندانتان حد ومرزهای لازم را تعیین کنید. به آنها اجازه ندهید که کنترل زندگی شما را در دست بگیرند. شما در زندگی حق دارید آنچه را که شما را شاد و خوشحال می کند ، انجام دهید . بله ، شما یک مادر هستید و باید بعضی از قوانین و مقررات را در نظر بگیرید، اما این کار باعث نمی شود که رویا ها و آرزوها و سرگرمی ها وکارهای تفریحی خود را رها کنید.
4.اجازه دادن به فرزندان در اجتناب از پذیرش مسئولیت :
فرزندان بعد از پنج سالگی ، آماده برعهده گرفتن مسئولیت هستند ، پس لازم است بدانند باید خانه و اتاق خودرا تمیز نگه دارند و در ضمن باید برای خواب و بیداریشان نیز برنامه ریزی داشته باشند و سرانجام فرزندان باید بدانند که تعلیم وتربیت ، بسیار مهم است ؛ زیرا والدین تا ابد از آنان پشتیبانی نخواهند کرد.پس باید از همان کودکی برای یک زندگی موفق در دوران بزرگ سالی آماده شوند.
5.ناسپاسی فرزندان نسبت به داشته های خود:
فرزندان باید بیاموزند قدردان داشته هایشان ، از غذای موجود در بشقابشان تا هرچیزی که دارند ، باشند. بسیاری از والدین ، وقتی می بینند فرزندانشان با ناسپاسی و خودخواهی بزرگ می شوند ، احساس نا امیدی می کنند.
جهت پیشگیری از بروز این صفات ناپسند در فرزندان ، می توانید سپاسگزاری در زندگی را به آنان نشان دهید.داوطلب شدن برای کمک به افراد بی خانمان ، یکی از موثرترین شیو ه ها برای یاد دادن قدردانی به فرزندان است ؛ چون آنان در این صورت می بینند که بسیاری از افراد در زندگی خود چیزی ندارند، اما هنوز هم سپاسگزارند.
6.وابسته شدن فرزندان به پول:
همه ما به پول علاقه داریم و می کوشیم بیشتر آنرا بدست آوریم و از آنطرف تعجب می کنیم که چرا فرزندانمان به پول وابسته شده اند.یادتان باشد مهم نیست پول زیادی کسب می کنید یا با چه حقوقی زندگی تان را می گذرانید ، اما لازم نیست پول زیادی را به فرزندانتان اختصاص دهید ؛ در واقع باید شیوه صحیح برنامه ریزی برای خرج کردن را به آنان یاد بدهید و فراموش نکنید که فرزندان برای داشتن یک زندگی شاد و سعادتمند انه به پول زیادی نیاز ندارند.
مادران می خواهند تا جایی که می توانند ، به فرزندانشان محبت کنند، اما نمی دانند فرزندانشان از هر چیزی که لازمه شادی و خوشبختی است ، برخوردارند و بهتر است عادت به سپاسگزاری در زندگی را بیاموزند.
در حقیقت شما باید بکوشید یک زندگی سرشار از خاطرات خوب و شیرین و عاری از مسائل مالی را برای خود و فرزندانتان فراهم کنید.گرچه ممکن است اکنون فرزندان ، در این زمان احساس یأس و ناامیدی کنند، اما قطعا” در آینده از شما قدردانی خواهند کرد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم