در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسی گل،
برای اکثر ما این اتفاق افتاده است که بعد از نگهداری تعدادی از گل ها و گیاهان درون منزل حشرات ریز و آزاردهنده ای در کنار گلدان گل ها مشاهده می کنیم. استفاده از سموم و آفت کش های شیمیایی علاوه بر به خطر انداختن جان افراد برای مدت ها در محیط می ماند و همین امر باعث بروز مشکلات تنفسی می گردد.
گل ها و گیاهان نیز نسبت به برخی از سموم حساسیت نشان داده و بلافصله شادابی و طراوت خود را از دست می دهند و برگ ها حالت پلاسیده و پژمرده پیدا می کنند. برای دور کردن و دفع کردن حشرات و آفات راه های مناسب تری هم هست، از مناسب ترین راه ها برای دفع حشرات استفاده از گیاهانی است که با توجه به عطر و یا عصاره ای که در برگ هایشان وجود دارد خاصیت دفع کنندگی حشرات و آفات مزاحم را دارند.
1- کاهش استفاده از سموم شیمیایی و مضر
2- کاهش خطرات جانی ناشی از استفاده سموم
3-وجود گل ها و گیاهان متنوع در منزل
4-تلطیف و مطبوع کردن محیط با استفاده از گیاهان
5-استفاده دارویی و خوراکی از گیاهان دافع حشرات
مطلب زیر اسامی تعدادی از گیاهانی که کمک زیادی به دفع حشرات می کند را معرفی می کند.با قرار دادن این گیاهان به عنوان گیاهان آپارتمانی در فضای منزل خود می توانید برای همیشه محیطی سالم،پاک و به دور از حشرات داشته باشید.
ریحان از جمله سبزیجات معطر و پر مصرف است و با توجه به رایحه ای که دارد قادر است حشراتی چون پشه و مگس را از خود دور کند.همچنین این گیاه می تواند جلوه بصری بسیار زیبایی در محیط منزل داشته باشد.
نعناع گیاهی خوش عطر و سریع الرشد می باشد که به صورت گلدانی و باغچه ای مورد استفاده قرار می گیرد.گیاهی معطر و خوراکی که دافع قوی حشرات نیز می باشد.
لاوندر گیاهی معطر و خوش بو دارای رایحه ای قوی است که عطر بی نظیری داشته و در عین حال حشرات مختلفی چون پشه، مگس، کک و سایر حشرات از عطر آن بیزار بوده و سریعا از این گیاه دوری می کنند.اگر مقداری روغن اسطوخودوس (لاوندر) را بر روی پوست خود بمالید هیچگاه در معرض نیش پشه ها و آزار مگس ها نخواهید بود.
با پرورش گیاه رزماری در منزل می توانید علاوه بر استفاده از زیبایی و عطر دل انگیزش از خاصیت ضد حشرهای آن نیز بهره مند شوید. با جوشاندن برگ های این گیاه عصاره آن خارج می گردد که با اسپری عصاره رزماری می توانید حشرات را دور کنید. استفاده موضعی از روغن رزماری نیز می تواند حشرات و موجودات مزاحم را از شما دور کند.
اکالیپتوس از گیاهان دارویی، خوراکی و خوش عطر بوده و یک دافع قوی برای دور کردن حشرات نیز می باشد. روغن طبیعی اکالیپتوس پشه ها و دیگر حشرات مانند مگس، ساس و را دفع می کند. روغن اکالیپتوس از قرمز شدن و خارش پوست نیز جلوگیری می کند.
گل جعفری گیاهی یکساله با رنگ هایی پر انرژی و جداب می باشد که علاوه بر زیبایی بصری که در محیط ایجاد می کند دورکننده حشرات نیز می باشد. گل جعفری حاوی ماده ای است که پشه ها را از خود می راند.
گل شمعدانی علاوه بر ظاهر زیبا و عطر دل انگیزش دافع اکثر حشرات بوده و همین عطر خوش آن موجب می گردد که حشرات از آن دوری کنند.
سیر به راحتی می تواند شته ها، شب پره ها و دیگر حشرات را جذب کند. کاشت سیر در باغچه و همچنین استفاده از چند حبه سیر در کنار گلدان ها موجب دور شدن حشرات خواهد شد.
بادرنجبویه ی نعناعیان است و خواص دارویی فراوانی دارد. این گیاه در دور نگه داشتن حشرات و دفع نیش آن ها موثر است. عصاره ای که از برگ های له شده این گیاه خارج می گردد به دفع حشرات کمک می کند.
علف لیمو یا سنبل هندی یک گیاه قوی برای دفع حشرات موذی می باشد. روغن طبیعی موجود در این گیاه خاصیت ضد حشره ای دارد. استفاده از روغن این گیاه بر روی پوست دفع کننده قوی پشه ها و دیگر حشرات خواهد بود. ضمن این که سنبل هندی در برخی از کشورها استفاده خوراکی نیز دارد.
سنبل الطیب از گیاهان دارویی با عطری قوی که حتی از برخی مواد شیمیایی هم عملکرد بهتری برای دفع حشرات دارد. اگر گل های این گیاه در آب جوشانده شود بوی ناشی از آن موجب دفع پشه ها می گردد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت