سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، ایافسی در گزارش خود مینویسد: در تاریخ ۶۴ ساله جام ملتهای آسیا ۱۶ مرد، جام را در کسوت سرمربی بالای سر بردهاند و بیشمار مربی مستعد، آن را آزموده و توفیقی نیافتند.
در ادامه این گزارش با اشاره به سرمربیان ایرانی فاتح معتبرترین تورنمنت قاره کهن، میخوانیم:
تیم ملی ایران که تحت هدایت «محمود بیاتی» در سال ۱۹۶۸ جام قهرمانی را در خانه بالای سر برده بود، چهار سال بعد در تایلند از عنوان قهرمانی خود دفاع کرد و رنجبر به نخستین و تنها سرمربی ایرانی فاتح جام ملتهای آسیا در خارج از خاک خودی تبدیل شد.
حضور رنجبر روی نیمکت تیم ملی ایران در دیدار دراماتیک فینال برابر کره به اوج رسید؛ جایی که ستارههای این تیم «حسین کلانی» و «علی جباری» در پیروزی ۲ بر یک ایران در وقتهای اضافی، گلزنی کردند.
آن نتیجه رکورد ۱۰۰درصدی پیروزی را در تورنمنت برای تیم ملی به ارمغان آورد و مجموع پنج برد آنان از سوی هیچکدام از تیمهای ملی ادوار بعد تکرار نشد.
در حالی که تیم تحت هدایت رنجبر در سال ۱۹۷۲ تمام بازیهای خود را با پیروزی پشت سر گذاشت، تیمی که مهاجرانی را روی نیمکت خود داشت تمام چهار دیدار خود را بدون دریافت حتی یک گل و در جریان تکرار قهرمانی ۴ سال بعد، با برد از سر گذارند.
پیروزی یک بر صفر آنان برابر کویت در فینال که برابر دیدگان ۱۰۰ هزار هوادار در تهران به وقوع پیوست، تیم ملی ایران را به تنها تیم تاریخ این تورنمنت بدل کرد که سه بار پیاپی جام را بالای سر میبرد اما این تنها یکی از افتخارات این تیم تحت هدایت مهاجرانی بود.
در واقع، حشمت مهاجرانی تیم ملی ایران را برای نخستین بار به یک چهارم نهایی المپیک ۱۹۷۶ رساند و نخستین صعود به جام جهانی را در سال ۱۹۷۸ برای ایرانیها میسر کرد؛ مهاجرانی سپس دو سال بعد تیم ملی امارات را برای نخستین بار به جام ملتهای آسیا رساند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد