
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اسفندماه سال ۹۸ بود که شیوع بیماری کرونا در ایران از قم آغاز شد و با سرعت زیادی تقریبا همه استانها را درگیر کرد اما انتشار شایعات مختلف در فضای مجازی و برخی رسانهها وحشت عمومی از این بیماری را بیشتر کرد.
نخستین روزهای شیوع این بیماری در دنیا حرف از این بود که بیماران مبتلا به آسم بیشتر در معرض ابتلا به کووید ۱۹ و حتی مرگ هستند. شایعه ای که این بیماران را در هراسی ابدی نگه داشت.
اما در تحقیقات اخیر محققان ایرانی و آمریکایی ثابت شده است که بیماران مبتلا به آسم شانس کمتری برای ابتلا به بیماری کووید ۱۹ دارند.
مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه بیماران مبتلا به آسم و انسداد ریه داروهای خود را قطع نکنند، گفت: این بیماران نگران نباشند و به هیچ وجه اسپری استنشاقی خود را از ترس ابتلا به بیماری کرونا قطع نکنند. در تحقیقات مشخص شده که مصرف اسپری کورتیکو استروئید به هیچ عنوان احتمال ابتلا به کرونا را در بیماران بالا نمیبرد.
به گفته قانعی، این افراد می توانند مانند افراد عادی در محل کار و جامعه البته با رعایت نکات بهداشتی حاضر شوند و اسپری استنشاقی خود را هم بدون هیچ محدودیتی مصرف کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد