
به گزارش جام جم آنلاین از میزان ، امانگلدی ضمیر درباره تعداد خانوارهایی که هم اکنون در شهرستان آق قلا در اسکان اضطراری به سر میبرند، بیان داشت: از ۱۲ اردیبهشت پایان اسکان اضطراری را اعلام کردیم و بازگشته مردم به محل سکونتشان صورت گرفت.
وی ادامه داد: هم اکنون شاید ۲۰۰ خانواده از مجموع پنج هزار و ۵۰۰ خانواری که خانههایشان در اثر سیل دوم دچار آسیب شده بود، در کنار خانههای خود در چادر زندگی میکنند؛ در آق قلا اردوگاه اسکان موقت نداریم بلکه افراد چادرهایی در کنار منازل خود بنا کردهاند و تا تعمیر و بازسازی خانه هایشان در آنجا زندگی میکنند.
فرماندار آق قلا درباره بازسازی و نوسازی بناهای مسکونی یادآور شد: احداث اولین خانه در آققلا از ۱۷ فروردین آغاز شده بود که کار ساخت آن پایان یافت. همه خانههای آسیب دیده از سیل در آققلا شناسایی شدهاند، بازپرداخت تسهیلات به کشاورزان نیز در حال انجام است.
ضمیر اضافه کرد: از تعداد پنج هزار و ۵۰۰ واحدی که در سیل اخیر خسارت دیدهاند تنها ۱۰ درصد دچار تخریب صد در صدی شده و نیاز به احداث بنا دارند بقیه خانهها دچار تخریب جزئی شدهاند.
وی گفت: همزمان با پرداخت تسهیلات و وامها برای بازسازی و نوسازی منازل تخریب شده در سیل، هزینه معیشتی پنج میلیون تومانی هم در حال پرداخت است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد