
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا،ناصر حضرتی افزود: این اعتبار ابلاغی تنها بخشی از اعتبار مصوب هیات دولت است زیرا بودجه احیای دریاچه علاوه بر آذربایجان غربی به وزارتخانه های عامل از جمله جهاد کشاورزی، نیرو، سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان جنگل ها و همچنین به استان های آذربایجان شرقی و کردستان هم اختصاص می یابد.
وی اضافه کرد: لایروبی رودخانه ها، تکمیل و تجهیز شبکه های اندازه گیری آب های سطحی، احداث خطوط انتقال پساب تصفیه خانه ها، تهیه نقشه های کاداستر اراضی و دیگر پروژه های مرتبط با این اعتبار اجرایی می شود.
وی میزان کل اعتبار ابلاغی به آذربایجان غربی از سال 1393 تا 1396 را 10 هزار و 552 میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: 31 درصد این رقم با توجه به وضعیت مالی کشور تخصیص یافته است که رقم بسیار بالایی به شمار می رود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان غربی از افرادی که بدون اطلاع از روند مصوبه های هیات دولت در خصوص اعتبار احیای دریاچه ارومیه ابهام آفرینی می کنند، انتقاد کرد.
وی با اشاره به اینکه طرح انتقال آب از جنوب استان به دریاچه از مهمترین طرح های مرتبط با احیای دریاچه ارومیه به شمار می رود، بیان کرد: برای اجرای این طرح مهم تاکنون نزدیک به 10 هزار میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده و با پیشرفت فیزیکی قابل قبولی در حال اجراست.
در هفته های اخیر برخی از سایت های خبری و کانال های تلگرامی در خصوص اختصاص اعتبار به احیای دریاچه ارومیه ابهام آفرینی کردند اما در سایه توجه ویژه دولت تدبیر و امید به موضوع احیای دریاچه ارومیه، تاکنون هزاران میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح های تثبیت و احیا هزینه شده و طرح های مختلفی نیز به اجرا درآمده است.
به گفته مسوولان، بخش قابل توجهی از طرح های احیا هنوز به طور کامل به اتمام نرسیده و با اتمام آنها سالانه صدها میلیون مترمکعب آب به دریاچه ارومیه می ریزد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: