سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
سفر اربعین به اقتضای شرایطش هم مثل هر سفری ملزوماتی دارد که همراه داشتنشان به شما کمک میکند که سفر خوبی داشته باشید. واقعیت این است که ارائه فهرستی از مایحتاج دارویی یکسان برای همه زائرین غیرممکن است. هر زائر با توجّه به مزاج خود، بیماریهایش، سلیقه و ذائقه و عادتهای خویش، همراهان و همسفران، باری که میتواند حمل کند و حتّی وضعیت اقتصادی و اطلاعات طبی خود میتواند فهرستی شخصی تنظیم کند.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، در ادامه چند نکته را که کاربرد عمومی دارد بیان میکنیم:
اگر بهصورت گروهی سفر میکنید با هماهنگی سایر همسفران داروها و سایر مواد ضروری را بین خودتان تقسیم کنید تا علاوه بر به همراه داشتن همه موارد موردنیاز در یک گروه، بار هر فرد نیز سنگین نباشد.
برای حمل مایعات از بطریهای پلاستیکی کوچک و سبک که درهای محکم دارند استفاده کنید. ظروف شیشهای هم سنگین است و هم خطر شکستن دارد.
بهجای عرقیات که حملونقل سختتری دارند، دمنوشها یا اسانسها و افشرههای آنها را همراه ببرید.
برای جلوگیری از سنگین شدن بارتان میتوانید پمادها و داروهای نیمه استفادهشده منزل را به همراه ببرید.
هر نوع دارویی که بهطور مداوم به دلیل بیماری خاصی مصرف میکنید، چند عدد قرص مسکن، پنبه، باند و چسب (چسب زخم و چسب ضدحساسیت) به همراه ببرید.
از بین پمادها و روغنهای خنککننده و ضدالتهاب مانند زینک اکساید یا کالاندولا یا پماد اکبر 1 و 2 یا روغن بنفشه یا ... برای پیشگیری و درمان تاول یا عرقسوز یکی را به همراه داشته باشید.
یک روغن مناسب برای ماساژ عضلات و مفاصل به همراه ببرید. روغنزیتون یا بابونه یا شوید تقریباً برای همه افراد میتوانند مناسب باشند.
از پمادها و روغنهای نرمکننده و ضدّترک غافل نشوید. شاید سادهترینش وازلین باشد.
داروی مناسب برای درمان یبوست احتمالی به همراه داشته باشید.
یک داروی مناسب و آزموده شده برای تقویت گوارش و هضم از ضروریات سفر است.
برای هضم بهتر غذا و جلوگیری از نفخ و ترش کردن و سنگینی معده، کمی زیره (تخم کرفس یا تخم رازیانه یا انیسون یا سیاهدانه یا زنیان یا نعناع خشک یا شوید خشک یا گلپر یا ...) به همراه داشته باشید و آنها را روی غذایتان بپاشید یا بعد از صرف غذا یک قاشق چایخوری از آنها را به آهستگی بجوید یا مقداری از پودر آنها را در آب جوش ریخته و بعد از دم کشیدن میل کنید. اگر خیلی گرممزاج هستید میتوانید از سماق بهتنهایی یا همراه ادویه فوق استفاده کنید.
یکراه مناسب این است که یک یا دو یا سه تا از این داروها را باکمی نبات پودر کنید و در ظرفی دربسته همراه خود ببرید و بعد از غذا یک قاشق چایخوری میل کنید.
خوردن یک قاشق مرباخوری عسل بعد از وعدههای غذایی کمک زیادی به هضم غذا و تقویت معده بهخصوص در افراد دارای معدههای سرد میکند.
یک پیشنهاد مجرب: تخم کرفس، زنیان، سیاهدانه و پودر زنجبیل را بدون آسیاب کردن با عسل مخلوطکنید و همراه ببرید و بعد از غذا یک قاشق چایخوری میل کنند.
عرق نعناع یا اسانس آن یا نعناع خشک شاید برای همه لازم شود. افشره نعنا نیز کمککننده خوبی است که در بیشتر داروخانهها یافت میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد