به گزارش جام جم آنلاین از خبرگزاری صداوسیما، امیرسرتیپ امیر حاتمی در این مراسم با تبریک دهه کرامت و فرارسیدن سالروز ولادت امام رضا(ع) گفت : به حول و قوه الهی متخصصان و دانشمندان متعهد و انقلابی سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح توانستند با وجود تحریم ها ، پس از اتمام طراحی ، ساخت و آزمون شلیک موفق موشک فکور در بهار سال 96 ، اینک خط تولید آن را با استفاده از توانایی ها و ظرفیت های بومی راه اندازی کنند.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به راهبرد وزارت دفاع در هوشمند سازی تسلیحات و تجهیزات مورد نیاز نیروهای مسلح افزود : موشک هوا به هوای فکور بر اساس نیاز عملیاتی و با همکاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تولید شده است و موجب ارتقای توان رزم نیروی هوایی می شود.
وی با بیان اینکه استفاده از این موشک قابل تعمیم به همه هواپیماهای شکاری است ، تصریح کرد : فکور یک موشک هوا به هوای راداری میان برد است که بر اساس آخرین فناوری های روز دنیا طراحی و ساخته شده است.
وزیر دفاع با بیان اینکه موشک فکور از هواپیماهای جنگی شلیک می شود ، گفت : این موشک می تواند با انواع جنگنده های مهاجم در محدوده عملیاتی خود درگیر شود.
وی با قدردانی از تلاش و همت متخصصان زبده و کارآمد سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع در طراحی و تولید این موشک تاکید کرد : بدون تردید راه اندازی خط تولید این موشک که ناشی از رویکرد تحقیق، نوآوری، توسعه و تولید بر مبنای نیاز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی صورت گرفته است ضمن توانمند سازی نیروهای مسلح گام موثری برای افزایش قدرت دفاعی و بازدارندگی محسوب می شود.
امیرسرتیپ حاتمی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به حکم عقل و منطق روز به روز به توان دفاعی برای تامین امنیت ملی و دفاع از منافع ملی خود می افزاید و در این مسیر از کسی اجازه نمی گیرد، گفت: این دستاورد مهم دفاعی نشان داد که هیچ کسی جلودار عزم و اراده ملت ایران اسلامی در حوزه دفاعی نخواهد بود و همان طور که فرمانده معظم کل قوا فرمودند هر نوع تهدیدی را در همان سطح پاسخ قاطع خواهیم داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت