در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در این خصوص بهترین کار برای ترویج از خودگذشتگی الگوبرداری از گذشتگان است. درس از گذشتگان وآشنایی مردم با اسوههایی مثل ائمه(ع)،شهیدان، ایثارگران و افرادی که برای امنیت و آرامش کشور ایثار و از خودگذشتگی داشتند، باید در قالبهای مختلف هنری و فرهنگی و اجتماعی به تصویرکشیده شود، این راهی است که به وسیله آن میتوان نسل جوان را با چنین الگوها و نمونههایی در زندگی آشناتر و در جهت پیشرفت و استحکام نظام اجتماعی آماده کرد.
فداکاری و از خودگذشتگی همانطور که اعتماد به نفس را بالا میبرد، احساس بخشش را نیز افزایش میدهد و سایر توانمندیهای فرد را نیز نمایان میکند و همچنین باعث ایجاد موفقیت در روابط اجتماعی خواهد شد. به همین دلیل مدیران و مسئولان باید از خودگذشتگی را از خودشان شروع کنند و سپس به ترویج آن بپردازند تا حس مهربانی و فداکاری و رسالت مشترک بین مردم فراگیر شود.
همچنین اگر نویسندگان و فیلمسازان در آثار خود به فداکاری و از خودگذشتگی بزرگان توجه کنند یا هنگام تولید آثار هنری یاد ایثارگران را زنده نگه دارند، میتوان امیدوار بودایثار و از خود گذشتگی در جامعه رواج پیدا کند و تاثیر آثار فرهنگی بیگانگان کمتر شود. برای نمونه اکنون در کشور ما طراحیهای وارداتی بیشتر استفاده میشود و در اغلب طراحیهای روی لباس و نوشتافزارها تصویر شخصیتهایی مانند بتمنها به چشم میخورند. حال اگر روی این محصولات تصاویری که ارزشهای بومی را به تصویر میکشد، نقش ببندد و طراحی وارداتی از اولویت خارج شود، به صورت غیرمستقیم و خود به خود فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی به فرزندان و نسلهای بعدمنتقل خواهد شد. برای رسیدن به این هدف، صداوسیما و همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حتی دستگاههای متولی دیگر باید در زمینه بومی سازی فرهنگ دست از تلاش بر ندارند و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را در دستور کار خود قرار دهد.
فائزه اکبری
روزنامهنگار
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه