به گزارش جام جم آنلاین ، حدود اختیارات مسی اما به شدت بالاتر رفته است. از او درباره همه چیز در باشگاه بارسلونا نظرخواهی می شود، از نحوه خرید بازیکن گرفته تا نحوه فروش.
از عزل و نصب در خود باشگاه گرفته تا حتی برنامه ریزی برای باشگاه. مسی روز به روز قدرت بیشتری در باشگاه بارسلونا پیدا می کند.
در واقع در فوتبال کنونی دنیا هیچ بازیکنی به اندازه لیونل مسی در سیاست های باشگاه تحت هدایتش مداخله گری نمی کند. البته این خود بارسلوناست که نظرات بزرگ ترین اسطوره باشگاهش را صریحا می خواهد. هیچ ستاره ای به اندازه مسی تاثیر گذار نیست.
رونالدو از لحاظ تاثیر گذاری بر روی باشگاه حتی یک دهم اختیارات مسی را هم ندارد. نه تنها برای کریس رونالدو اختیاری نیست که اخیرا هم به شدت با سران باشگاه با چالش مواجه شده است.
مسی ، سرمربی زیر پوستی!
لیونل مسی بر روی تصمیمات فنی و تاکتیکی ارنستو والورده سرمربی تیمش کاملا تاثیر گذار است. مداخله های فنی او از زمان پپ آغاز شد.
اگر پپ گواردیولا کمی بیشتر در این تیم می ماند آنگاه این دو با یکدیگر به صورت جدی وارد چالش می شدند اما جدایی پپ هم از بروز این اختلافات جلوگیری کرد و هم راه مسی را بازتر. نفر بدی تیتو ویلانووای فقید بود که گاهی اوقات خودش از مسی مشاوره می گرفت.
نفرات بعدی هم به همان میزان با نظرات فنی مسی درباره تاکتیک روبرو می شدند، از تیتو گرفته تا لوییس انریکه. حالا هم ارنستو والورده. مسی اکنون صریحا پشت درهای بسته با والورده درباره همه چیز صحبت می کند، از ترکیب گرفته تا نکات فنی. در واقع می توان گفت مسی سرمربی پنهانی بارسلونا شده است. اما والورده نسبت به این مداخله های ستاره تیمش ناراحت است؟ خیر.
او پیش از ورود به بارسلونا خوب می دانست قرار است وارد چه محیطی شده است. در رابطه با ستاره تیمش به اندازه کافی توجیه شده بود.
تعیین کننده در ورود و خروج بازیکنان
از سال 2012 تاکنون مسی بارها در رابطه با جذب یا خرید یک بازیکن با سران باشگاه وارد مذاکره شده است.
یکی از مواردی که خیلی بر روی آن اصرار داشت دوست صمیمی اش یعنی سرخیو آگوئرو است، کسی که در تیم ملی آرژانتین با مسی همبازی است. آگوئرو هم اکنون در منچسترسیتی بازی می کند. مسی بارها در رابطه با آگوئرو به طور جدی با مسئولان باشگاه صحبت کرد.
او به طور مرتب در جریان بررسی احتمال خرید او قرار گرفت و بسیار جالب اینجاست که خودش در نهایت رای داد سرخیو به بارسا نیاید چرا که نمی خواست دوست صمیمی اش حتی یک درصد احتمال نیمکت نشینی را داشته باشد.
او اخیرا صریحا با مسئولان باشگاهش گفته که گومز را به فروش برسانند چرا که این پرتغالی به هیچ عنوان در حد و اندازه های باشگاه نیست. در حال حاضر نیز به سران باشگاه دستور داده است برنامه خود مبنی بر فروش الکسیس ویدال را منتفی کنند.
مسی از همان ابتدا نیز در جریان خرید کوتینیو بود. اگر مسی نمی خواست محال بود پای کوتینیو به بارسا باز شود.
اما در مورد نیمار چه؟ او ابتدا مخالف خروج نیمار بود. از مسئولان بارسلونا درخواست کرد او را نفروشند اما اینبار دیگر مسی تاثیر گذار نبود چرا که خود نیمار تصمیمش را گرفته بود. همین مساله باعث شده بود تا روزهای آخر حضور نیمار در بارسلونا مسی به شدت او با او سرد برخورد کند.
مشاور تبلیغات
مسی حتی در دیگر مسائل باشگاه بارسلونا نیز تاثیر گذار است. البته او اینجا دیگر به هیچ عنوان کوتاه نمی آید چرا که اینبار پای مسائل تبلیغاتی در میان است. او سهم بزرگی در تبلیغات باشگاه بارسلونا دارد. منافع باشگاه کاتالانی در زمینه های بسیار زیادی وابسته به این بازیکن است.
طبیعی است که او در برخی از پروژه های تبلیغاتی سهم بیش از 60 درصد داشته باشد. نفوذ مسی بر روی سایر پروژه های تبلیغاتی هم وجود دارد. اگر سهمی برای بازیکنان وجود داشته باشد نفر اول اوست. هیچکس نه از او بیشتر پول می گیرد و نه از او بیشتر بابت تبلیغات منتفع می شود.
موقعیت های خاص برای مسی
مسی نسبت به سایر بازیکنان بارسلونا امتیازات بسیار بیشتری دارد. بیشتر استراحت می کند و بیشتر به تعطیلات می رود.
بیشتر می تواند وقتش را به خانواده اختصاص بدهد و هرگز بابت اینکه می خواهد بیشتر از سایر بازیکنان از تمرینات دور باشد بازخواست نمی شود.
قدرت و اختیارات او از سرمربی تیم هم بیشتر است. اما عجیب نیست. او مسی است، کسی که سرنوشت تمام افتخارات و قهرمانی های بارسلونا در چند سال اخیر با او گره خورد.
منبع: اسپورتولوژی / مترجم: هیلدا حسینی خواه
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: