به گزارش جام جم آنلاین، شهاب نادری در گفتوگو با خانه ملت، در خصوص مشکلات مردم در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه، اظهار داشت: برخی از مسئولان در مناطق زلزله زده حضور پیدا کردند و قولهای دادن که هیچکدام از آنها عملی نشد، مردم را در انتظار قرار میدهند اما تحمل این انتظارها برای مردم بسیار دشوار است.
نماینده مردم پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تنها انتظار حداقلی ما ساماندهی اسکان موقت مردم است، افزود: مردم این منطقه در طول دوران بعد از انقلاب و در زمان جنگ دشواریهای فراوانی را تحمل کردهاند و اجازه ندادهاند ذرهای از خاک این کشور در اختیار دشمن قرار بگیرد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه 86 درصد این مردم به دولت رای دادهاند و اکنون این توقع را دارند تا امروز دولت به آنها کمک کند، ادامه داد: جدا از مسائل مذهبی زلزله در مناطق اهل تسنن صورت گرفت اما شاهد کمکهای فراوان هموطنان اهل تشیع به مناطق زلزلهزده بودیم، مردم اقدامات بزرگی داشتهاند اما دولت در کجا قرار دارد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در بحث سرمازدگی 4 مورد فوتی وجود داشته و حداقل 20 نفر اقدام به خودکشی کردهاند، با توجه به شرایط این آمارها قطعا روزبهروز افزایش پیدا میکنند، عنوان کرد: کدام وجدان بیداری قبول میکند دانش آموزان ابتدایی زیر چادر تحصیل کنند.
وی ادامه داد: امروز کمک به مناطق زلزله زده را سیاسی و جناحی کردهاند اما این مسئله برای هیچکسی قابل قبول نیست، فشارها بر مردم بسیار زیاد است و مردم مناطق روستایی بدون سرپناه در شرایط بسیار سختی قرار دارند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه منازل تخریب شده و آسیب دیده تقسیمبندی شدهاند این تقسیمبندیها اصلا صحیح نیست، زلزلهایی با قدرت 7.3ریشتر و هزار و307 پس لرزه با قدرت های متفاوت اتفاق افتاده که این زلزلهها باعث شده تا خانهها دیگر از استحکام مناسبی برخوردار نباشند، تصریح کرد: توقع داشتیم تا برای تقسیمبندی این منازل تخریب شده از کارشناسان بومی استفاده کنند، قصد این کارشناسان کمک و خدمت به مردم نیست بلکه مچگیری است.
وی ادامه داد: این افراد تمام زندگی و سرمایه خود را از دست دادهاند و در شرایط روحی و روانی مناسبی قرار ندارند، تناقض در گفتار کارشناسان نیز در روحیه افراد بسیار تاثیرگذار است، مردم به دنبال این هستند که درجه تخریب منازل آنها در چه سطحی است و خدمات به چه صورتی به دست آنها میرسد.
این نماینده مردم در مناطق زلزلهزده با اشاره به اینکه مسئولین در مناطق زلزلهزده کمکاری کردهاند، اگر خدمت مردم مناطق زلزلهزده نبود مسئولین کشور در امنیت کامل به سرنمیبردند، افزود: در صورتی که نگاهها تبعیض آمیز باشد ایجاد مشکل میکند.
نماینده مردم پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر در مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه30 زایمان در مناطق زلزله زده وجود داشته که اکثر نوزادان شرایط خوبی ندارند و به دلیل نبود امکانات و عدم وجود تجهیزات گرمایشی در حال فوت هستند، خاطرنشان کرد: در شب وقوع زلزله به دلیل وجود تنها یک راه دسترسی و بسته شدن آن به دلیل ریزش کوهها امکان کمکرسانی وجود نداشت و همین مسئله باعث زیاد شدن تلفات بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد