به گزارش جام جم انلاین، یک پژوهش تازه در مورد ۲۰۰ هزار نفر نشان می دهد کسانی که پنیر می خورند کمتر از کسانی که اصلاً پنیر نمی خورند یا به ندرت می خورند، به بیماری قلبی دچار می شوند.
پژوهشگران چینی و هلندی داده های ۱۵ پژوهش را گردآوری کردند. در آنها داده هایی از کسانی وجود داشت که دست کم ۱۰ سال سابقه مصرف روزانه پنیر داشتند. نتیجه عجیب بود: کسانی که ده سال پنیر مصرف کرده بودند، به نسبت گروه مشابه که نمی کرد، ۱۴ درصد کمتر خطر ابتلا به حمله قلبی داشتند. گروه مصرف کننده پنیر ده درصد هم کمتر در معرض سکته بودند.
با اینحال، پژوهشگران می گویند این نتایج نباید موجب شود که مردم به سمت مصرف مقادیر زیاد پنیر بروند. آنها می گویند مصرف حدود چهل گرم پنیر(حدود یک قوطی کبریت) می تواند به نتیجه مثبت کمک کند.
لبنیات مواد مفیدی مثل کلسیم ، پروتئینو پروبیوتیک ها دارند اما پنیر مثل دیگر فراورده های شیری، مقدار زیادی چربی های اشباع شده دارد که کلسترول خون را بالا می برد و خطر بیماری قلبی را می افزاید. به همین دلیل پژوهشگران می گویند در مصرف روزانه آن باید دقت شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد