مهدی عباسی در ارتباط با رسیدگی تعزیرات حکومتی استان مازندران بر موضوع رنگ آوری غیر طبیعی پرتقال در گفتوگو با خبرنگار جامجم آنلاین گفت: جهت بررسی این موضوع دو واحد سیار به سورتینگداران ( محل شستشوی پرتقال و افزودن مواد نگهدارنده به آن ) و سردخانهها فرستادیم اما موردی مشاهده نشده است؛
وی گفت: در جهاد کشاورزی و جلسه تنظیم بازار نیز موضوع رنگآوری مطرح شده است و حقیقت ندارد. در اولین جلسه جهاد کشاورزی گفته شد که افزودن مواد نگهدارنده نیز مضر نیست.
عباسی با بیان زمان رسیدگی تعزیرات استان مازندران به موضوع رنگآوری مرکبات ادامه داد: برای رسیدگی تعزیرات استان مازندران به موضوع رنگآوری، نیاز به تشکیل پرونده از سوی سازمان صنعت، معدن، تجارت و یا جهاد کشاورزی میباشد زیراکه نظر کارشناسی را جهاد کشاورزی میدهد و تعزیرات استان مازندران اعلام آمادگی کرده است و درصورت تشکیل پرونده تحت عنوان تخلفات بهداشتی و سایر مواد غیرقانونی به موضوع رسیدگی خواهد کرد و تا امروز در این مورد پروندهای تشکیل نشده است.
مدیر کل تعزیرات استان مازندران تاکید کرد: جهاد کشاورزی موضوع را بررسی کرده است و صحت ندارد، بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد با جهاد کشاورزی که مسئولیت نظارت و تنظیم بازار را دارند و دارای اطلاعات بیشتری هستند گفت وگو شود.
وی با اشاره به بیخطر بودن مواد مورد استفاده گفت: مواد افزودنی در فرآیند عرضه پرتقال به بازار ضرری ندارد و مواد مصرفی غیر از موادی است که در بین مرم شنیده میشود و آنچه در تصور و شنیدههای مردم است بنابر افزودن گاز نئون، پلیاتیلن و کاربیت به پرتقال، حقیقت ندارد و در بازدیدهای مشترک همکاران تا به امروز مواردی اینچنین مشاهده نشده است.
عباسی در بخش دیگری از سخنان خود درباره ذخیره سازی میوه توسط برخی سودجویان اظهارداشت: برخی از سودجویان به فکرذخیرهسازی میوه هستند، میوه را به پایینترین قیمت خریداری و در آینده با قیمت بالاتر به بازار عرضه میکنند و شاید مطرح کردن موضوع رنگآوری از سمت سودجویان و راهی برای تنزل بازار تولیدکنندگان پرتقال باشد.
وی ادامه داد: در فصل برداشت برنج نیز بحث تخلیط برنج مطرح می شود، چرا در زمان برداشت محصول کشاورزان این مباحث مطرح میشود؟ مگر در فصول دیگر سال برنج تخلیط نداریم؟؛ زمانیکه کشاورز اقدام به فروش محصول میکند، آن را بیارزش میکنند تا دلال محصول را بخرد و در مورد پرتقال نیز شاید موضوع رنگآوری از این دست موضوعات باشد.
مهدی عباسی مدیر کل تعزیرات استان مازندران در پایان تاکید کرد: مرجع تشخیصدهنده برای تائید صحت موضوع رنگآوری پرتقال و نیز تشخیص مضر بودن فرآیند آن، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان جهاد کشاورزی است و جزو وظایف تعزیرات نیست. اگر مضر و سمی باشد بر عهده دادگستری و مراجع دیگر است تا به موضوع رسیدگی کنند، اگر مضر باشد و بیکیفیت، رسیدگی آن بر عهده تعزیرات است؛ ما مرجع رسیدگی هستیم و در صورت ارجاع پروندهای در این زمینه به تعزیرات ،آمادگی لازم را داریم.
نسترن نعمتی/ جامجم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم: