به گزارش جام جم آنلاین به نقل از جیم،اگر پیگیر اخبار باشید حتما میدانید که فردا شب نگار جواهریان، همسر رامبد جوان مهمان آخرین برنامه از فصل چهارم خندوانه خواهد بود. نگار جواهریان که این روزها فیلمی هم نام خودش، با بازی خودش و کارگردانی همسرش بر پردهی سینماهای کشور دارد، 28 شهریور ماه پس از روزها انتظار به خندوانه، برنامهی همسرش خواهد آمد. در این مطلب به سایه روشنهایی از زندگی نگار جواهریان و رابطهاش با رامبد جوان می پردازیم.
داستان دعوت از نگار
رامبد جوان تا به حال افراد سرشناس و ناشناس زیادی را در چهار فصل خندوانه دعوت کرده است. بعضی از مهمانها حتی بیشتر از یک بار به خندوانه آمدهاند، معاشرت کردهاند، لبخند زدهاند و هدیهی اسپانسر و نشان خندوانه را به خانه بردهاند. اما رامبد جوان تا به حال هیچ یک از همسران خود را به خندوانه دعوت نکرده بود. رامبد در برنامهای اینطور پاسخ میداد که علت دعوت نکردن سحر دولتشاهی به خندوانه از این قرار است که هنوز ظرفیت فرهنگی این کار در جامعه به وجود نیامده است. دعوت از نگار جواهریان هم خیلی اتفاقی و توسط یکی از مهمانها، مسعود فروتن، کارگردان و مجری تلویزیون که دایی امیرعلی نبویان هم هست، صورت گرفت. حالا تا دیدن نگار جواهریان در کنار رامبد ساعات زیادی باقی نمانده است.
جوان و جواهریان
نگار جواهریان و رامبد جوان که اولین بار، سال 86 در فیلم جعبهی موسیقی با هم همبازی شدند، هرگز نمیدانستند که 8 سال بعد دست تقدیر برای آنها یک زندگی مشترک را در نظر گرفته است. رامبد جوان 45 ساله، که تجربهی دو زندگی مشترک ناموفق را دارد، این بار با نگار جواهریان 34 ساله ازدواج کرده است. نگار و رامبد که هر دو دی ماهی هستند، جشن ازدواجشان را در یونان برگزار کردند. نگار جواهریان تشابهات زیادی با رامبد جوان دارد که در یک نگاه میتوان به راحتی این موضوع را دریافت کرد. نگار درست مثل رامبد فعال، موفق، با تجربه، پر انرژی، ساده و خودمانی، راحت و بی غل و غش است.
تلفن روی آنتن زنده
ماجرای زنگ خوردن موبایل رامبد جوان و صحبت با نگار جواهریان را حتما به خاطر دارید، چرا که ویدیو این بخش از خندوانه آن قدر پخش و دست به دست شد که گمان نمیکنم کسی باشد که این ویدیو را ندیده باشد. رامبد جوان که فراموش کرده بود، گوشی را خاموش کند یا همراه خودش داخل سالن اصلی خندوانه نیاورد، پس از زنگ خوردن موبایل، با دیدن شمارهی نگار جواهریان، تلفنش را جواب میدهد. این برنامه که سر و صدای زیادی به پا کرده بود، بیش از هر چیز رفتار متشخصانه و خوش برخورد رامبد را با همسرش نمایان کرد.
برترین آثار نگار جواهریان
نگار جواهریان یکی از آن بازیگرانی است که وجودش در یک فیلم به مثابه مهر استاندارد و تایید آن فیلم است. نگار اولین بار در سال 80 در فیلم «من ترانه 15 سال دارم» یک نقش کوچک را ایفا کرد و سپس با سریال «زیر تیغ» مورد توجه قرار گرفت. نگار پس از فیلم خوابگاه دختران و کتاب قانون وارد دورهی موفقیت و گود ستاره شدن شد. طلا و مس، یه حبه قند، حوض نقاشی و قندون جهیزیه از آن فیلمهایی هستند که میشود هر کدامشان را بارها نگاه کرد و بارها به نگار جواهریان آفرین گفت. نگار برای بازی در فیلم طلا و مس موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن در سال 88 شد و پس از آن به تندیس بهترین بازیگر زن درجشن خانه سینما و تندیس انجمن جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران در سال 89 دست یافت.
رامبد جوان و نگار جواهریان
هنوز دو هفته از اکران فیلم نگار نگذشته که به صدر جدول فروش هفته آمده است. رامبد جوان کارگردان و تهیه کننده، فیلمبرداری نگار را در اسفند 94 به پایان رسانده است. نگار در سی و پنجمین جشنوارهی فیلم فجر نامزد کسب 9 سیمرغ بود که تنها موفق به کسب یک سیمرغ برای موسیقی متن شد. ژانر فیلم نگار ماجراجویی، جنایی و اکشن است و به گفتهی رامبد جوان هدف از ساخت این فیلم به نمایش درآوردن شکل گیری خشونت در آدمها است. آدمهایی که شاید به دلیل شکل و شمایل ساده وقد و قوارهشان دیده نشده یا جدی گرفته نشوند.
چیزهایی که از نگار نمیدانستید
- نقش بازیگر مرد فیلم نگار، قبل از محمدرضا فروتن به پیمان معادی سپرده شده بود. اما پیمان معادی درست در روز فیلمبرداری با رامبد جوان تماس میگیرد و قرارشان را برهم میزند.
- وقتی از رامبد جوان در مورد دستمزد همسرش سوال میشود، رامبد در کمال متانت و خونسردی اینطور پاسخ میدهد: «من به عنوان تهیه کننده مشکلی با گفتن دستمزدها ندارم، اما پاسخ به این سوال حق نگار جواهریان است».
- فیلم نگار یک سال قبل از ازدواج جوان و جواهریان فیلمبرداری و ساخته شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت