
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بی بی سی،مطابق آمار دولتی، تعداد کانگوروها در سال ۲۰۱۶ حدود ۴۵ میلیون برآورد شد که تقریبا دو برابر جمعیت انسانی استرالیا هستند.
جمعیت کانگوروهای استرالیا در سال ۲۰۱۰ میلادی ۲۷ میلیون بود. بارش زیاد و افزایش منابع غذایی ازدلایل اصلی رشد سریع جمعیت این حیوان عنوان شده است.
استرالیا قوانین سختی برای کشتن حیوانات وضع کرده است. هر ایالتی برای کشتار با هدف استفاده تجاری، بر اساس سطح پایداری محیطزیستی مجوز صادر میکند.
هر ساله بر سر کشتار کانگوروها مناقشه است. مخالفان میگویند هیچ دلیلی وجود ندارد که کاهش تعداد آنها به محیط زیست کمک کند.
از پوست حیوانات شکارشده برای مقاصد تجاری و صادرات استفاده میشود. اما گوشت آنها غالبا بهخاطر نبود تقاضا فاسد میشود.
کانگورو، حیوان ملی استرالیا است و خوردن گوشت آن به نوعی شرمآور محسوب میشود.
بعضی استرالیاییها خوردن گوشت کانگوروها را منبع خوبی برای جذب توریستهایی میدانند که بهدنبال غذای بومی مانند گوشت شترمرغ و تمساح هستند.
طرفداران میگویند گوشت کانگورو کمچربی است و چون این حیوانات متان کمتری نسبت به دیگر حیوانات پرورشی تولید میکنند، از نظر محیطزیستی مناسب تر هستند.
پرفسور دیوید پاتن از دانشگاه آدلاید به شبکه ایبیسی گفت مردم باید از کشتار کانگورو حمایت کنند تا از اکوسیستم دیگر بخشهای کشور حمایت و از فاسد شدن گوشت این حیوانات هم جلوگیری شود.
او افزود: "این گناه کانگوروها نیست که تعدادشان بیش از حد شده است، شاید ما رغبت نداشتهایم نسبت به آنها شدت عمل نشان دهیم، هر چه زودتر باید آنها را از سیستم اکولوژی خارج کنیم تا از صدمات آنها جلوگیری کنیم. اگر دست به کشتار آنها بزنیم، این کار را از منظر انسانی انجام دادهایم. همچنین نباید از یاد ببریم برای چه استفادهای آنها را از بین بردهایم."
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد