در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
همین الان وقتشه: اکثر افراد ترجیح میدهند، انجام بخش سخت کارشان را به تعویق بیندازند، غافل از این که این کار یکی از بدترین آفات مسیر موفقیت است. عقب انداختن یک کار انجام آن را سنگینتر میکند و کمکم کار آنقدر سخت میشود که باید آن را حذف کرد. مثلا خانمی اواسط کار دوختن یک بلوز به مرحلهای دشوار میرسد و ترجیح میدهد این کار را چند روز دیگر انجام دهد. چند روز میگذرد و او همچنان میلی به انجام این بخش ندارد و بعد از گذشت یکی دو ماه اصلا مایل به تکمیل بلوز نیست. فقط دوست دارد پارچههای بریده شده را دور بیندازد. به تعویق انداختن بخش سخت کار یعنی انجام ندادن آن کار. اگر طالب موفقیت هستید، هرگز از انجام بخش دشوار کار طفره نروید و آن را در اولین فرصت انجام دهید.
مثبتاندیشی: قدم زدن در مسیر موفقیت به هیچ وجه آسان نیست. این راه، کوچکترین شباهتی به گشت و گذار و تفرج ندارد. قدم به قدم باید تلاش کرد و عرق ریخت، اما کسی نیست که لیوانی آب دستتان بدهد و شما را با تشویقهای آنچنانی امیدوارتر کند، اما همین مسیر است که در پایان شما را به مقصود میرساند. پس اگر طالب هدفتان هستید، باید بشدت مثبتاندیش باشید. هر مانعی را به چشم مرحلهای از موفقیت ببینید و مرتب به خودتان روحیه بدهید. سختی بخش لاینفک موفقیت است.
مقایسه نکردن با دیگران: هرگز خود را با دیگران مقایسه نکنید. شما با ویژگیهای منحصربهفرد خودتان به دنیا آمدهاید و شرایطی متفاوت از همه دارید. پس باید زندگیتان را به سبکی که مورد پذیرش خودتان است، تعریف کنید. دلیلی ندارد، اگر دیگری به موفقیتی خاص رسیده که شما از آن فاصله طولانی دارید، خود را ناموفق قلمداد کنید. به اهداف دیگران کاری نداشته باشید. اهدافتان را با توجه به علائق و خواستههای خودتان طرحریزی کنید و نهایت توانتان را برای رسیدن به کار برید.
ایجاد عادات خوب: عادتها به ظاهر روزمرهاند و نقشی ایفا نمیکنند، اما در زندگی مهمترین تاثیرات را برجا میگذارند. عادتها همیشه و همه جا همراه شما هستند و به طور ناخودآگاه، مسیر رسیدن به موفقیت را برای شما هموار یا ناهموار میکنند. مراقب عادتهایتان باشید و آنها را با افراد پرتلاش و موفق تنظیم کنید. شبها زود بخوابید و صبحها زود بلند شوید. هرشب برای فردا برنامهریزی کنید. طبق برنامه پیش بروید. کارها را سر وقت انجام دهید. با سرگرمیهایی مانند رایانه و تلویزیون وقت هدر ندهید و فقط در مواقع ضروری سراغشان بروید. به طور کلی عادات درست و مثبت داشته باشید و از انجام فعالیتهای ناصحیح به دور باشید.
روی غلتک افتادن: اوایل که یک کار را شروع میکنید، شاید چندان نتیجه پرباری به شما ارائه نکند، اما مهم نیست. هر کاری ابتدا تنها در حد معرفی و جذب مشتری است. به طور معمول حتی برای موفقترین کسب و کارها حدود سه سال طول میکشد تا به همه معرفی شوند و کار به شکل صحیح در جریان بیفتد. این مرحله شروع و به راه افتادن کشتی موفقیت است، اما هنگامی که جریان شکل گرفت، همه چیز راحت میشود و شما بسادگی میتوانید هر روز از عملکرد قبلی خود خوشهچینی کنید.
تکمیل کارها: اگر زندگیتان پر از برنامههای نیمهکاره است، پیش از هر چیز سراغشان بروید و تکتک آنها را کامل کنید. فردی که همزمان چند پروژه انجام میدهد ذهنی مغشوش و فاقد برنامه دارد و نمیتواند تمرکز درست بر هیچ کاری داشته باشد. تعداد پروژههایتان را کمتر کنید، اما در عوض با کیفیت بهتری پیش بروید و آنها را به مرحله نهایی برسانید.
منبع:wikihow
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت