به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم،روزنامۀ اقتصادی "مارکر"، در گزارش شب گذشتۀ خود نوشت: بسیاری از شرکت های اسلحه سازی "اسرائیل" با شرکت های آمریکایی که به عربستان سلاح و سامانه های نظامی خواهند فروخت، قرارداد دارند. بر اساس قرارداد امضا شده میان عربستان و آمریکا، این قرارداد، در مرحلۀ اول، بالغ بر 110 میلیارد خواهد بود و تا 10 سال آینده، این مبلغ به 350 میلیارد دلار افزایش می یابد.
به نوشته مارکر، قراردهای امضا شده میان آمریکا و عربستان، جهشی در تولیدات شرکت های اسرائیلی ایجاد خواهد کرد و با توجه به حجم بالای تقاضا که باید در مدت مشخص تحویل داده شود، برنامه های تولیدی این شرکت ها گسترش خواهد یافت.
این نشریۀ اسرائیلی خاطر نشان کرد که کارخانجات نظامی آمریکایی که عهده دار تهیه سلاح و سامانه های جنگی برای عربستان شده اند (از جمله شرکت های لاکهید مارتین، نورتو گروپ گورمن و ریتیون) گاهی برای تولیدات شرکت صنایع نظامی اسرائیلی "رافائل" بازاریابی می کنند.
به نوشتۀ این نشریه، با توجه به این که رافائل، شرکت سهامی عام و وابسته به رژیم "اسرائیل" است، سیاستمداران و نظامیان "اسرائیلی" به دستاوردهای اقتصادی هنگفتی که قرارداد تسلیحاتی عربستان و آمریکا برای اقتصاد "اسرائیل" به دنبال خواهد داشت، توجهی ویژه دارند.
روزنامۀ مارکر همچنین به نقل از یک مسئول بارز وزارت جنگ رژیم صهیونیستی که خواست نامش فاش نشود، نوشت: قراردادهای هنگفتی که میان ریاض و واشنگتن امضا شد، قدرت رقابت شرکت های تسلیحاتی اسرائیلی در آمریکا را افزایش خواهد داد، زیرا این قرادادها فرصت های شغلی گسترده ای ایجاد می کنند و با توجه به نیاز شرکت های آمریکایی به همکاری با شرکت های اسرائیلی، این شرکت ها، برای تامین بسیاری از تقاضاهای این قرادادها، فعالیت خواهند کرد.
مشاور اقتصادی سابق ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در همین راستا، از دستاورد دیگری برای این رژیم گفت و خاطر نشان کرد: هرچند قراردادهای تسلیحاتی میان عربستان و آمریکا، تاثیری بر برتری تسلیحاتی "اسرائیل" نمی گذارد، اما در عوض، بهانۀ لازم را می دهد تا از دولت آمریکا بخواهد، سلاحی ویژه به "اسرائیل" بدهد که تاکنون به "اسرائیل" نداده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد