به گزارش جامجم آنلاین به نقل از فناوران اطلاعات، سرهنگ کاکوان توضیح داد با وصول پروندهای از سوی یکی از شرکتهای پرداخت الکترونیکی مبنی بر هک و دسترسی غیرمجاز به سرورهای رایانهای آن شرکت توسط اشخاص ناشناس و سرقت تعداد قابل توجهی رمز شارژ تلفن همراه از سرور رایانهای به ارزش مبلغ 45 میلیارد ریال به این پلیس، موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.
وی افزود:
طی هماهنگی با دادسرای جرایم رایانهای سریعا کار تیمی افسران پلیس فتای پایتخت در دستور کار قرار گرفت، در ابتدا با مراجعه کارشناسان آزمایشگاه ادله دیجیتال این پلیس به محل شرکت شاکی و بهکارگیری روشهای فنی و رایانهای، مشخص شد متهمان دو نفر از کارکنان شرکت بوده و با دسترسی به سیستم و رمز ورود در فرصتی مناسب اقدام به استخراج اطلاعات موردنیاز شرکت کردهاند.
رییس پلیس فتای تهران بزرگ در ادامه گفت:
هر دو نفر به اداره آگاهی انتقال و در تحقیقات از آنها بدوا اقدام به انکار جرم کرده ولی با ارایه ادله دیجیتال به ناچار لب به سخن گشوده و به جرم خود معترف و انگیزه خود را از ارتکاب به جرم کسب درآمد اعلام کردند. در اینباره پرونده تکمیلی به همراه طرفین به دادسرای جرائم رایانهای ارسال شد و در اختیار قانون قرار گرفتند.
کاکوان درباره امنیت شبکه در بستر اینترنت هشدار داد و اظهار کرد مجرمان سایبری با مهندسی اجتماعی از راههای گوناگون و با ترفندهای مختلف درصدد دسترسی به اطلاعات موردنیاز خود هستند برای جلوگیری از اینگونه آسیبها، شرکتها در جهت ارتقای امنیت با استفاده از برنامههای کاربردی و وضع کردن قوانین دسترسی به سرور شرکت، راه را بر مجرمین ببندند چراکه سرقت اطلاعات میتواند ضربه سنگینی به آن شرکت وارد کند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد