در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حادثه معدن زغالسنگ (معدنجوی) طبس در ساعت ۲۱ آخرین شب تابستان ۱۴۰۳ این شب را برای همه سرد، خانوادههایی را داغدار و بسیاری از ایرانیان را در سراسر دنیا غمگین کرد و هشتگ ایرانم تسلیت برای همدردی فراگیر شد. اما این پایان کار نیست؛ چراکه خیلی زود همه فراموش میکنند که چه شد و چه گذشت و فقط خانوادههایی میمانند که در غم از دستدادن نانآور خانواده روزبهروز با مشکلات جدیدتری روبهرو خواهند شد. امیدواریم تا در این معدن هم مثل معدن زمستان یورت آزادشهر در اقدامات ایمنی و بیمهای کوتاهی نکرده باشند.
صبح ۱۸مرداد امسال افرادی که درصف دستگاه عابربانک صادرات درخیابان استاد معین ایستاده بودند،شاهد قاپیدن گوشی تلفنهمراه یکی از مشتریان بودند. سارق که کلاه لبهدار به سر داشت و ماسک به صورت زده بود، سریع خودش را به خیابان رساند و سوار موتور لاکی ۱۸۰شد و با همدستش فرار کردند.یک هفته بعد فیلم صحنه این سرقت که توسط دوربینهای بانک ضبط شده بود توسط باشگاه خبرنگاران جوان انتشار یافت.
در قسمتهای گذشته با خبرنگار جوانی به نام ناهید آشنا شدید که برای راضی کردن سردبیر و گزارش از موسسات غیرقانونی بازیگری، خودش دست به کار شد و به عنوان طعمه وارد یکی از همین دفاتر شد. مردی که خودش را صاحب آنجا معرفی کرد، قصد داشت ناهید را مورد آزار و اذیت قرار بدهد. چند بار هم به او حمله کرد ولی ناهید با ضربات محکمی که با کیفش به آن مرد زد، باعث شد زمین بخورد و سرش با شومینه برخورد کند و دچار خونریزی شود. ناهید با ترس آنجا را ترک کرد و ماجرا را برای دوستش مریم شرح داد. مریم این مسأله را با پسرعمویش رضا که وکیل است مطرح کرد و قرار شد ناهید خودش را به پلیس معرفی کند. او به کلانتری رفت و اطلاع داد یک نفر را کشتهاست. حال ادامه ماجرا...
در قسمتهای گذشته خواندید که خبرنگاری به نام ناهید برای تکمیل گزارشی درباره شیادیهای برخی دفاتر متقلب سینمایی، خودش را طعمه قرار داد و با نام مستعار هنگامه، با مردی که خودش را صاحب یک دفتر سینمایی معرفی کرد، قرار گذاشت و به همراه او وارد آپارتمانی شد که بهظاهر دفتر سینمایی بود؛ دفتری پر از پوسترهای بازیگران و فیلمهای سینمایی. مرد برای ناهید شربت آورد اما او با ترفندی حتی جرعهای از آن شربت را ننوشید. مرد تلاش کرد خودش را به بهانه تست بازیگری به ناهید نزدیک کند. چند بار هم به سمت او حمله کرد اما ناهید ممانعت میکرد و یکباره با کیف به او حمله کرد و باعث شد سر مرد با شومینه برخورد کند. حال ادامه ماجرا...
تا صبح دیروز و قبل از حکم مقام معظم رهبری برای فرمانده جدید نیروی انتظامی، شاید آخرین تصویر از سردار احمدرضا رادان مربوط به ماجرای برخورد با اراذل و اوباش، دزدان خشن و معتادان باشد.
شواهد حاکی از آن است که در برخی از مناطق شهری بهخصوص پارکها و حواشی مراکز خرید و پاساژها، خردهفرهنگی از طریق عضویت گروهی از دختران به عنوان اراذل و اوباش نوظهور در حال شکلگیری و گسترش است که از دیدگاه نظریهپردازان پدیدارشناسی اجتماعی، تغییر رخداده هم در صورت پدیده (ظاهر و پوشش این دختران) و هم در ذهن کنشگر فردی(نظام عقاید و باورداشتهای آنها) یعنی شیوه ادراک و فهم انسان از زیستجهان رخ داده است.
نوجوان بودم که به اخبار حوادث و گزارشهای جنایی علاقهمند شدم. تا جایی که ضمیمههای حوادث روزنامهها را با خودم سر کلاس میبردم و در زنگ تفریح، ماجراها را با آب و تاب برای همکلاسیهایم تعریف میکردم.
بغض خفته در گلو یا چشمها و لبهای خندان، تنها بخش کوچکی از تصاویری است که با هر خبر و گزارشی در ذهنم ثبت و ضبط میشود. اصلا جزئی از زندگیام شده است که با هر درد مردم، درد بکشم و با هر شادی آنها، من هم شاد میشوم. انگار که حال دلم به حال دل مردم گره خورده است.
وقتی اسمت تپش باشد و وارد هزاره دومت شوی، یعنی تو دیگر شدهای یک ضربان منظم و مؤثر که نبض حوادث و آسیبهای اجتماعی را به مدت بیش از هزار هفته پیاپی در دست گرفته است.
پشت برخی رسوم رایج در میان قبایل و قومیتهای مختلف شاید عقلانیتی وجود داشت یا میخواستند نکتهای را به اثبات برسانند که اقدام به تیراندازی میکردند، اما نکته مهم و مسلم این است که رسم تیراندازی در مراسم مختلف مانند عروسی و عزا باید به صورت سمبلیک بزگرار شود.
انجام یکسری مراسم از قدیمالایام در برخی قبایل و طوایف وجود داشته که هنوز هم ادامه دارد، اما به دلیل تغییر فرهنگ و ایجاد برخی مشکلات از مسیر اصلی خود در جهت ایجاد شادی و تفنن جمعی منحرف و موجب بروز حوادث ناخوشایندی شده که برگزاری تیراندازی در مراسم عزا و عروسی یکی از این رسومات است که باعث کشته و مصدومیت افراد زیادی شده است.
طمع، اضطراب و کنجکاوی سه کلیدی است که این روزها کلاهبرداران فضای مجازی با آن بهراحتی به مغز طعمههای خود نفوذ کرده و قدرت تصمیمگیری عاقلانه را از آنها میگیرند.
ماجرای گروگانگیری و قتل پنج کارمند اداره اموال و املاک بنیاد مستضعفان ایلام، صحنه تلخ مردی جوان در اهواز که سر بریده همسرش را در دست گرفته و در محله میچرخد و قتل های سریالی دامادهای خشمگین و صدها یا شاید هزاران حادثه تلخ دیگر که به صورت خودسرانه رخ میدهد، این روزها زنگ خطری را به صدا درآورده که باید گوش شنوایی برای شنیدن آن باشد تا بتوان از تکرار آن جلوگیری کرد.
سالهاست کارشناسان درباره دلایل و راهکارهای پیشگیری از قتلهای خانوادگی بهخصوص همسرکشی صحبت کردهاند و همچنان این قتلها در شهر و روستاها در حال وقوع است.
یکی از اختلالات روانی که منشأ جسمی دارد، جنون پس از زایمان است. زایمان، یک فشار آسیبزا (تروماتیک) به بدن وارد کرده و فرد ممکن است دچار یک سری اختلالات رفتاری شود.
نمیدانم سرعت متوسط راکت های مختلف چقدر است. حوصله حساب و کتاب نیروی پیشران و مسافت و متوسط سرعت را هم ندارم.
امروز در تقویم، روز آتشنشانی و ایمنی است. فرصتی مناسب برای یادآوری این نكته كه براساس آمارهای به دستآمده، در حال حاضر حدود ۲۵ درصد از كل حریق های شهر تهران را آتش سوزی های ساختمانی تشكیل میدهد كه سهم ساختمان های بلندمرتبه قابل توجه است.
«علی لندی که بود و چه کرد؟ (۲ نمره)» در بهترین حالت این سوالی است که سالهای بعد در امتحانات دانش آموزان مطرح میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم: