به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از جنوب تهران، حسن بابایی با اشاره به کمبود امکانات در قیامدشت اظهار داشت: محدوده جغرافیایی قیامدشت و قرار گرفتن آن در حریم شهر تهران برخلاف صراحت قانون باعث شده تا مشکلاتی برای اهالی این منطقه به وجود آید به گونهای که با وجود بیش از 50 هزار نفر جمعیت متأسفانه خدماتی در حد یک روستا دریافت میکند و از کمترین امکانات بهداشتی و درمانی برخوردار است.
وی افزود: در حال حاضر مردم قیامدشت از داشتن یک بیمارستان محروم هستند و برای رسیدن به اولین بیمارستان در شریفآباد باید از مسافت طولانی بگذرند. این در حالی است که برطبق قانون، 80 درصد بودجهای که از بخش حریم کسب میشود باید صرف خود حریم شود اما ظاهراً قیامدشت از این قانون مستثنی است.
بابایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پراکندگی نهادهای اداری در خاوران گفت: با توجه به اینکه بخش خاوران با مرکزیت قیامدشت تأسیس شد و باید نمایندگی تمام ادارات در آن مستقر میشد؛ اما برخی ادارات این منطقه در بین شهرستانهای اطراف شهر تهران تقسیم شدهاند که باعث سردرگمی اهالی این منطقه شده است.
وی تصریح کرد: با هماهنگیهایی که با مسئولان استانی و شهرستان صورت گرفته است، قرار بر این شده که پس از تأمین زیرساختهای اداری لازم، این ادارات نیز به صورت مستقل شروع به فعالیت کنند.
بخشدار خاوران با عنایت به اینکه فعالیت هر ادارهای نیازمند اخذ مجوز میباشد، ایجاد ساختار جدید از مرجع مربوطه و طراحی ارتباط سیستم الکترونیکی برای انجام امور اداری از ملزومات فعالیت ادارات در قیامدشت میباشد پس از طی فرایند اداری مزبور که درحال انجام نیز میباشد ادارات باقیمانده نیز در بخش خاوران به ارائه خدمات به مردم خواهند پرداخت.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد