به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور صبح امروز (سه شنبه) در جمع مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اهمیت و جایگاه این وزارتخانه در پیشرفت و توسعه صنعتی کشور، گفت: از 60 سال پیش اراده ای در کشور شکل گرفت تا ایران به جرگه کشورهای صنعتی بپیوندد. در این سالها برنامه ها و راهبردهای مختلف توسعه نوشته و اجرا شده است، امروز ایران با توجه به وجود هزاران جوان تحصیلکرده و فارغ التحصیل رشته های مهندسی و نیز بازار بزرگ 80 میلیونی و قرار داشتن در موقعیت ویژه جغرافیایی می تواند مسیر توسعه صنعتی کشور را به سرعت طی کند.
وی تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید نقش کلیدی و محوری در توسعه صنعتی داشته باشد و سیاست گذار اصلی توسعه در حوزه های مختلف باشد. حتی توسعه رشته های مرتبط با خدمات نظیر راه اندازی شرکت های مهندسی، مشاوره ای، بیمه ها و حمل و نقل نیازمند توسعه صنعت در کشور است. این وزارتخانه نقش مهمی در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی دارد و بسیاری از طرح های مهم اولویت دار مرتبط با این سیاست ها باید در این وزارتخانه اجرا شود.
رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با اشاره به ابلاغ این سیاست ها از سوی رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال و برنامه ریزی های انجام شده در ستاد، گفت: شاه بیت سیاست های اقتصاد مقاومتی به حرکت درآوردن چرخ تولید و رونق اقتصادی در کشور است و اکنون که در ماه های پایانی سال قرار داریم باید با ارزیابی دقیق بتوانیم برآورد کنیم که تا چه اندازه به اهداف تعیین شده نزدیک شده ایم.
وی در بخشی از سخنانش با ابراز تعجب از اینکه پیشرفت کشور عدهای را آزار می دهد، گفت: وقتی اعلام می شود کشور در جایی رشد و پیشرفت داشته متاسفانه برخی دچار غصه و عزا می شوند زیرا فکر می کنند این موفقیت ها به اسم کسانی نوشته خواهد شد که مسئولیت دارند و کشور را اداره می کنند.
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه هدف باید توسعه و پیشرفت ایران عزیز باشد ، اظهار داشت: برای عزت ایران باید از نام ها عبور کرد و برای تامین منافع و مصالح کشور خودبینی و رفتارهای جناحی را کنار گذاشت.
جهانگیری با اشاره به اینکه برخی از این افراد در گذشته با شعارهایشان کشور را به جای رساندند که فضایی برای فعالیت و همکاری در داخل و خارج وجود نداشت، گفت: حالا عده ای آمده اند و آرامش و امید به کشور آوردند و مردم نیز به آنها اعتماد دارند و به آینده کشور امیدوار شده اند تا مشکلات حل شود، نباید این فضا را تخریب کرد.
وی با بیان اینکه وقتی بانک مرکزی اعلام می کند رشد اقتصادی کشور در 6ماهه اول 7.4 درصد بوده است و مرکز آمار این رشد را 6.4 درصد اعلام می کند، یک آقایی که معنای رشد را نمی داند می گوید این ارقام متعلق به نفت است و نتیجه می گیرد که عربستان باید بیشتر در این باره افتخار کند!
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه معلوم نیست از زیر سوال بردن آمار و تردید افکنی درباره دستاوردهای نظام و انقلاب چه چیزی حاصل این افراد می شود که دستاوردهای کشور را زیر سوال میبرند؟ پرسید: مگر رهبری نگفتند که آمار رسمی کشور نباید مخدوش شود؟ بدانید که رییس جمهور و اعضای ارشد دولت هیچ اطلاعی ندارند که بر چه مبنایی مراکز اصلی کشور آمارها را تهیه می کنند و هرچه آنها می گویند از نظر ما قابل قبول است.
جهانگیری افزود: مرکز آمار می گوید رشد اقتصادی کشور منهای نفت 4.3 درصد است؛ در منطقه کدام کشور این میزان رشد را داشته است؟ یا در بخش صنعت رشد بیش از 4 درصد بوده و در بخش کشاورزی بیش از 5 درصد؛ آیا نباید این ارقام دوستداران کشور را خوشحال کند؟
وی خاطرنشان ساخت: کشوری که از رکود تورمی بی سابقه ای در 50 سال گذشته رنج می برد امسال توانسته رشد اقتصادی 7.4 درصد داشته باشد و 700 هزار شغل ایجاد کند که باید همه از این دستاورد رضایت داشته باشند.
جهانگیری با تاکید بر اینکه امید و اعتماد مردم بزرگترین سرمایه نظام است و اگر مردم ناامید شوند هر اتفاق احساسی ممکن است رخ دهد، گفت: مردم وقتی به دولتمردان اعتماد دارند می دانند که نباید نسبت به قیمت ارز، کالا و تورم به وجود آمده نگران باشند زیرا مدیران کشور خواهند توانست این مسائل را مدیریت کنند و آنها همین نقطه را نشانه رفته اند.
وی در این باره از کسانی که در ماه های اخیر نسبت به انعقاد قرارداد با دو شرکت بزرگ هواپیمایی «بویینگ» و «ایرباس» انتقاد می کنند گلایه کرد و گفت: تا چه زمان ملت ایران باید به خاطر خرید هواپیمای دست دوم از کشورهای واسطه تحقیر شوند و مسئولان به خاطر نو سازی ناوگان فرسوده کشور مورد شماتت قرار گیرند.
جهانگیری در پاسخ به این پرسش که آیا خرید هواپیما اولویت اصلی دولت است یا باید به مسائل اصلی دیگر پرداخت؟ گفت: اگر دولت پول نقد داشت و می خواست تصمیم بگیرد حتماً اولویت هایش مسائل دیگر بود اما ما برای خرید هواپیماها تنها 15 درصد پول را پرداخت کرده ایم و بقیه قیمت آن از محل فروش بلیط در سالهای آینده پرداخت خواهد شد بنابراین باید به بانی این موفقیت بزرگ دست مریزاد گفت.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
شاهكار شما هم اینه كه در هیچ زمینه ای اجازه ندادید كسی غصه بخوره.
اما نگران گوشت برنج ..... اینها هستیم
شما هم نگران نباشید راحت حقوق بگیرین تبدیل به دلار كنین
بیخیال ما
الان رفت توی ۷ ماه
بعد میگن اشتغالزایی این دولت تو تاریخ ایران نظیر نداشته
بعدشم این آقا میاد میگه نگران قیمت ارز و كالا نباشیم
معلوم نیست چه خبره
كارمند پلی اكریل