به گزارش جام جم آنلاین، میرحسن موسوی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: همزمان با ایام اربعین حسینی و جهت رفاه زائران سیدالشهدا (ع)، قطار مستقیم ترکیبی تهران-کربلا راهاندازی میشود.
وی بیان کرد: طی هماهنگی شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران، حرکت این قطار (6 تخته) در روز سهشنبه 18 آبان در ساعت 15:30 از تهران به سمت شلمچه به طول 960 کیلومتر آغاز میشود؛ مسافران این قطار در مرز شلمچه پس از انجام تشریفات گذرنامه، به وسیله اتوبوس (که هماهنگ شده است) در مسافت 35 کیلومتر به بصره اعزام میشوند و دوباره به وسیله قطار در مسیری 480 کیلومتری به کربلا اعزام میشوند؛ طول مدت این سفر 27 ساعت جمع کل بهای بلیت 130 هزار تومان است.
وی ادامه داد: از آن منظر که در مسیر بصره هنوز خطآهن تکمیل نشده است، زائران با اتوبوسهای هماهنگ شده، بخشی از مسیر را سیر میکنند.
معاون مسافری راهآهن یادآور شد: پس از ایام اربعین، این قطار هر سهشنبه به سمت کربلا تردد میکند.
هماهنگی با راهآهن عراق برای راهاندازی قطار فوقالعاده بصره-کربلا
وی بیان کرد: با مسئولان راهآهن کشور عراق هماهنگ شده است تا در ایستگاه بصره تا کربلا، در ایام اربعین روزانه 5 رام قطار برای سیر راهاندازی کنند تا زائران متقاضی بتوانند از این سیستم حمل و نقلی برای رفتن به کربلا و مسیر برگشت استفاده کنند.
راهاندازی قطارهای فوقالعاده برای اربعین
معاون مسافری راهآهن بیان کرد: در طول مدت ایام اربعین امسال (از 20 آبانماه تا 5 آذر)، برای مسیر تهران - خرمشهر - تهران، تعداد 40 رام قطار با ظرفیت 35000 صندلی پیش بینی شده است.
راهاندازی ریلباسهای فوقالعاده در مسیر خرمشهر - شلمچه
موسوی ادامه داد: همچنین برای جابهجایی مسافران حدفاصل ایستگاه خرمشهر به شلمچه به طول 17 کیلومتر، هر نیم ساعت یک قطار پیش بینی شده است که جمع ظرفیت این مسیر 115هزار صندلی بوده که در کل صندلی ایجادی اربعین سال جاری 150هزار صندلی است.
معاون مسافری راهآهن اظهار داشت: جهت سوار و پیاده شدن مسافران و رفاه حال زائران، یک سکو در مرز شلمچه و همچنین سکویی دیگر در 3 کیلومتری مرز شلمچه احداث شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت