به گزارش جام جم آنلاین، فرمانده انتظامی پلدختر در حاشیه مراسم صلح و سازش در گفت و گو با ایرنا افزود: براساس تصمیم اعضای شورای تامین شهرستان و با دعوت از سران و بزرگان 2طایفه بزرگ دیناروند و آبسری و معتمدین محلی اختلاف میان آنها به پایان رسید.
سرهنگ صفر عبدالوند در خصوص بروز این اختلاف خاطر نشان کرد: چندی پیش یکی از اهالی طایفه آبسری در اثر حادثه ای فوت می کند که به دنبال آن اختلافاتی بین این طایفه و طایفه دیناروند پیش آمده بود.
وی افزود: با توجه به سوء استفاده عناصر فرصت طلب و احتمال وقوع درگیری های قبیله ای ، سرانجام این موضوع در دستور کار فرماندهی انتظامی شهرستان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی پلدختر گفت: موضوع در جلسه شورای تامین شهرستان و در حضور امام جمعه شهر پلدختر مطرح شد که متعاقب آن مراسم صلح و سازش در مسجد امام علی (ع) کوی بسیجیان پلدختر با حضور بیش از 700 نفر برگزار شد و سوء تفاهمات پیش آمده پایان یافت.
امام جمعه پلدختر نیز در این مراسم، صلح و سازش را برگرفته از آیات الهی و قرآن دانست و گفت: وفاق، دوستی و برادری بین طوایف نقش موثری در رشد و شکوفایی هر منطقه دارد بنابر این انتظار می رود مردم از هرگونه اختلاف دوری کنند.
حجت الاسلام محمد سوری افزود: ثواب صلح و سازش بر اساس شرع مقدس اسلام و طبق روایات اسلامی از یک سال روزه گرفتن و نماز خواندن بیشتر است.
وی با بیان این که درگیری و اختلاف خواست دشمنان است گفت: هرکس باعث صلح و سازش میان 2 طایفه شود مزد آن را خداوند می دهد.
در ادامه این مراسم سران 2 طایفه آبسری و دیناروند یکدیگر را در آغوش گرفتند و به اختلافات خود پایان دادند.
شهرستان پلدختر از توابع استان لرستان در فاصله 120 کیلومتری جنوب غربی خرم آباد مرکز استان واقع شده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد