به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از خوزستان، محمد فتحی مکوند گفت: در سال زراعی 95-94 حدود 791هزار تن نیشکر از سطح 9 هزار و 100 هکتار از اراضی این شرکت برداشت شد که از این میزان 81هزار تن شکر به ارزش یک هزار و 800میلیارد ریال تولید شد.
وی گفت: میزان تولید شکر در شرکت کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر در مقایسه با تولید 57هزار تنی شکر در سال زراعی 94-93 حدود 30درصد رشد نشان می دهد.
فتحی مکوند ادامه داد: بهسازی شبکه های آبیاری و زهکشی، شناسایی نقاط ضعف و ایجاد انگیزه در نیروی انسانی کارآمد، شرایط مناسب آب و هوایی و اصلاح خاک را از دلایل افزایش تولید نیشکر و شکر در شرکت کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر که در 45کیلومتری جنوب اهواز واقع شده است.
مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر خوزستان میانگین برداشت نیشکر در واحد سطح را در این شرکت 87تن در هکتار بیان کرد و گفت: این میزان عملکرد در واحد سطح در مقایسه با سال زراعی گذشته 30درصد افزایش داشته است.
وی تصریح کرد: بر اساس هدفگذاری این شرکت در سال زراعی 96-95 میانگین برداشت نیشکر در واحد سطح به یکصد تن در هکتار و تولید یک میلیون تن نیشکر از سطح 10هزار هکتار خواهد رسید.
فتحی مکوند متوسط برداشت نیشکر در واحد سطح در کوبا و برزیل که از کشورهای مطرح در تولید نیشکر جهان هستند را حدود 70تن در هکتار بیان کرد و گفت: این استان به دلیل بهره مندی از آب و آفتاب مناسب یکی از مناطق مستعد کشت نیشکر در جهان است.
وی بروز پدیده ریزگردها در سالهای اخیر را یکی از مشکلات و چالشهای تولید نیشکر در استان خوزستان عنوان کرد و افزود: ریزگردها به جهت آنکه عمل فتوسنتز در گیاه نیشکر را دچار اختلال میکند و سبب کاهش تولید و آفت میشود همواره یکی از دغدغههای مسئولان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت