به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، فضای مجازی و شبکه های اچتماعی به محفل و حوزه ای سود آور برای برخی از مزون های عروس تبدیل شده،مراکزی که بااستفاده از برخی مدلینگ ها،عزم خود را برای تخریب فرهنگ و ارزش های اسلامی جزم نموده اند.
عکس های نیمه عریان برخی از این مدلینگ ها که به نوعی فریب خورده برخی از مزون های عروس هستند از مصادیق این ناهنجاری فرهنگی به شمار می رود که متاسفانه عده ای بدون احساس محدودیت خاص،آنچنان که میل دارند و برخلاف قوانین،ارزش ها و چارچوب های تعیین شده رفتار می کنند و گویی تنها ملاک و اولویت آنها کسب پول و درآمد است و بس.
چندی پیش محمد مهدی کاکوان،رئیس پلیس فتای تهران با اشاره به برخی از مزون های عروس عنوان کرد:بعضا فرصت طلبی هایی از سوی فعالان این عرصه(مزون های عروس)مشاهده می شود که برخلاف قوانین،قواعد و عرف و ارزش های اسلامی به نظر می رسد که لزوم برخورد با چنین افراد و گروه هایی را اجتناب ناپذیر ساخته است.
ظاهرا برخی مزون های عروس،با استفاده از تصاویر افراد و مدلینگ هایی که به کار می گیرند فضای مجازی را به جولانگاهی برای خود فرض کرده اند و با چنبن اوصافی برخورد با چنین مواردی از دستور کارهایی به شمار می رود که با دقت نظر از سوی پلیس فتا عملیاتی خواهد شد.
*از برخورد های قهری تا فرهنگ سازی
کارشناسان و صاحب نظران حوزه اجتماعی معتقدند اساسا فعالان این عرصه(مدلینگ های مزون عروس)به سه گروه تقسیم می شوند که بر مبنای این شاخه بندی،برخی صرفا با انگیزه مادی و سود اقتصادی در این مراکز مشغول به فعالیت می شوند و عده ای دیگر نیز از روی جهل و ناآگاهی و درآخر افرادی که متاسفانه به نوعی وابسته به سرویس های اطلاعاتی غرب و ضد انقلاب هستند و هدفی را جز تخریب فرهنگ و اعتقادات در سر نمی پرورانند.
رئیس پلیس فتای تهران در گفت و گویی با رسانه ها،به کلاهبرداری هایی اشاره کرد که بعضا از سوی چنین مزون هایی در شبکه های اجتماعی و کانال های تعریف شده در آن رخ می دهد.
وی با توصیه به مردم عنوان می کند:در خریدهای اینترنتی و دنیای مجازی و شبکه های اجتماعی باید توجه شود از فروشگاه هایی خرید آنلاینی انجام شود که نماد اطمینان الکترونیک دارند در غیراینصورت هر گونه اعتمادی بی جا می تواند مسبب مشکلات و سو استفاده افراد فرصت طلب شود.