به گزارش جام جم آنلاین ، دوست این زن جوان با دفتر رکنا تماس گرفت و خبر از این حادثه تلخ و ناگوار داد.
وی در توضیحات خود گفت: متاسفانه حدود ٨ ماه پیش یکی از دوستانم فریب مردی عراقی تبعه سوئد را خورد و این کلاهبردار شیطان صفت بعد از دو بار سفر به ایران و وعده ازدواج به دوستم با او به سفارت سوئد در ایران رفت و فرم های مربط به ازدواج را گرفت و کپی پاسپورت و آدرسش را نیز در اختیار دوستم قرار داد.
وی افزود: این کلاهبردار شیاد بعد از سوءاستفاده جنسی از دوستم و بعد از سفر دومش به پیام ها و تماس های او دیگر پاسخی نداد. متاسفانه ایشان دست به خودکشی زد که با کمک خانواده اش نجات یافت. پزشکان معالج او بعد از اطلاع از این اتفاق به خانواده اش گفتند که حتما باید سفارت سوئد را در جریان این موضوع قرار دهید زیرا قطعا او اولین قربانی نخواهد بود و این فرد فاسد حتما افراد دیگری را نیز مورد سوء استفاده قرار خواهد داد.
زن جوان در حالی که ادامه داد: سفارت سوئد در ایران و سفیر سوئد از طریق ارائه تمام مدارک مربوطه در جریان این موضوع از طریق ایمیل قرار گرفت. متاسفانه دوستم ٨ ماه است که دچار افسردگی شدید شده است و تقریبا توان زندگی روزمره را نیز از دست داده است. با توجه به رسالت خطیر شما تقاضامندیم تجربه ی او را از طریق سایت خبری تان را در اختیار عموم افراد قرار دهید تا باعث شود قربانی دیگری نداشته باشیم.
شمار زنان خارجی که ازطریق ازدواج با مردان مقیم سوئد به این کشور مهاجرت کرده اند و به دلیل خشونت شوهرشان نسبت به آنها به خانه های امن زنان پناه برده اند، در سوئد افزایش یافته است. اکثر این زنان علی رغم این که دلایل معتبری برای اقامت در سوئد دارند پس از مدتی از این کشور اخراج می گردند. مواردی وجود دارد که در آن مردی نهمین همسر خود را به سوئد آورده است.
زنانی نیز که از این طریق ها وارد سوئد می شوند نیز دچار مشکلات فراوانی می شوند.مشکل واردات زن در رسانه های گروهی سوئد مطرح شده است.
آمار دقیقی درمورد شمار این دسته از زنان که توسط شوهر خود در سوئد مورد خشونت واقع شده اند وجود ندارد، اما درطی سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۰۹ روکس (سازمان سراسری خانه های امن برای زنان در سوئد) با حدود بیش از ۱۰۰۰ زن دراین مورد ارتباط داشته است.
بزرگترین مشکل این است که آنها اوضاع و احوال بسیار ناگواری دارند و هنگامی که به خانه های امن زنان پناه می برند مجبور هستند تصمیمات بسیار جدی بگیرند. از آنجایی که اجازه اقامت دائم ندارند با خطر اخراج مواجه هستند و قوانین موجود دراین رابطه مشکلات فراوانی برای آنها ایجاد می کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت