به گزارش جام جم آنلاین ، مجسمه برنزی بهداد لاهوتی که حدود 350 کیلوگرم وزن داشت به تازگی از معانت هنری ارشاد به سرقت رفته است. این مجسمه در محوطه ساختمان معاونت هنری واقع در خیابان شهریار قرار داشت.
پرونده این سرقت هم اکنون توسط پلیس آگاهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در دست بررسی قرار دارد.
گفته میشود به دلیل سنگینی وزن این اثر، مجسمه خرد شده و به صورت تکه تکه از ساختمان معاونت هنری خارج شده است.
بهداد لاهوتی سازنده این مجسمه ضمن ابراز بیاطلاعی از این اتفاق گفت: این اثر در اکسپوی سال 90 که در گالری شیرین برگزار شده بود، توسط موزه هنرهای معاصر تهران خریداری شد. فلز به کار رفته مجسمه، برنز است که وزنی حدود 350 کیلو گرم دارد.
وی افزود: سال گذشته شنیدم کار به صورت نامناسبی در زیر پله نگهداری شده و در حال صدمه دیدن است. از گالریهایی که در ارتباط بودم خواستم به طریقی واسطه شوند تا کاررا پس بگیرم اما جوابی نیامد تا در یکی از جلسات هیات مدیره انجمن مجسمه سازان با رییس فعلی موزه، به ایشان گفتم اگر می شود کار رو به من بفروشند. ایشان با خنده بدون اینکه بفهمند کدام کار یا اصلا بندهای که با ایشان جلسه داشتم چه کسی هستم و کارهایم چه هستند، گفت بله بیا ببر یا هرکس میخواهد بگو می فروشیم!
این مجسمه ساز ادامه داد: البته از آنجایی که پول نداشتم و می دانستم اگه کسی رو معرفی کنم فقط باعث آبروریزی خواهد بود و قانوناً به راحتی کاری رو نمی شود پس گرفت، ترجیح دادم بگذرم و الان هم فکر می کنم کسی که برایش آن کار مهمتر بوده، حداقل ارزش ریالی آن را میدانسته ودیگر حداقل کارم زیر پله سازمان انداخته نشده است.
بر اساس این گزارش، سال گذشته نیز 27 اثر قیمتی متعلق به هنرمندان معاصر از انبار دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد سرقت شد.
بنابر اعلام مسولان وزارت ارشاد این آثار توسط محمد صابری امین اموال معاونت هنری، از مجموعه خارج شده بود اما تاکنون تکلیف این پرونده مشخص نشده و معلوم نیست که آیا واقعا امین اموال مسئول این سرقت بوده و اگر جرم این فرد محرز شده،چه مجازاتی برای او در نظر گرفته شده است.
منبع: فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت