یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش جام حم آنلاین به نقل از سایت روسیا الیوم، به طور کلی لبخند نزدن روس ها به معنای آن نیست که آنها ملت خوشبختی نیستند بلکه ملتی هستند که از مهارت لبخند زدن بی دلیل، بی بهره هستند و احساس می کنند که مجبور به انجام چنین کاری نیستند و با استناد به یک ضرب المثل مشهور عمل می کنند که می گوید: " خنده بی دلیل نشانه کم ادبی است."
جدی بودن در زندگی یکی از مهم ترین ویژگی های خاص جامعه روسیه است و همین امر به آنها خاصیت تندی بخشیده است.
کوبا کریس روانپزشک مرکز علمی علوم لهستان می گوید: لبخند در برخی از کشورها نشانه برخورد گرم و یا احترام گذاشتن نیست بلکه بیانگر آن است که او فرد احمقی است. کشورهایی همانند هند و آرژانتین و جزایر مالدیو لبخند را با خیانت در امانت مرتبط می دانند.
کشورهایی مانند آلمان، سوئیس، چین و مالزی معتقدند که چهره متبسم بیانگر هوش و ذکاوت افراد است. مردم ژاپن، هند، کره جنوبی و روسیه لبخند را نشانه حماقت می دانند.
جامعه روسیه لبخند را یک نوع دورویی می دانند. آنها همچنین لبخند زدن به روی افراد بیگانه را موضوع عجیبی می دانند و معتقدند که برخی از اماکن مانند مدرسه ها و محل کار نیازمند آن است که در برخورد باید کاملا جدی بود.
جامعه روسیه معتقد است که برای لبخند باید توجیهی وجود داشته باشد و اگر توجیهی نباشد، بیانگر حماقت و نادانی است. آنها بیم آن دارند که با لبخند زدن احساسات طرف مقابل را خدشه دار کنند زیرا ممکن است طرف مقابل در همان لحظه ناراحت و غمگین باشد.
لازمه لبخند زدن در جامعه روسیه آن است که دو طرف یکدیگر را به خوبی بشناسند. چه بسا سخت بودن زندگی روس ها طی چند قرن باعث شده تا جدی بودن در زندگی روزمره به یک عادت برای آنان تبدیل شود.
منبع:العالم
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد