به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ سید موسی حسینی گفت: چندی پیش پروندهای به پلیس فتای استان فارس ارجاع شد که در آن شاکی مدعی شده بود فردی با ایجاد گروههای دوستی در شبکههای اجتماعی اقدام به اغفال دختران نوجوان می کند و دخترش نیز یکی از این قربانیان است.
وی ادامه داد: این فرد مدعی شد که چند ماهی بود که متوجه تغییر رفتار دخترش شده و این تغییر رفتار به حدی بوده که استرس و اضطراب از چهره وی نمایان بود تا اینکه با هماهنگی دخترش تصمیم به بازبینی تلفن همراه وی گرفته و متوجه می شود فردی در شبکه های اجتماعی با تهدید و مزاحمت قصد اخاذی از او را دارد.
رئیس پلیس فتای استان فارس گفت: این مرد اظهار کرد که دخترش پس از پرس و جو از اعضای دیگر گروه متوجه شده نه تنها خودش، بلکه کاربران دیگری نیز در این گروه اغفال شده اند.
سرهنگ حسینی افزود: با مطرح شدن این موضوع تیمی از اداره مبارزه با جرائم سایبری تشکیل شده و ماموران با اقداماتی فنی و تخصصی، موفق شدند علاوه بر شناسایی قربانیان دیگر این پرونده، متهم را نیز شناسایی و تحویل قانون دهند.
وی گفت: متهم مردی 29 ساله ساکن یکی از شهرستان های استان فارس است که در ابتدا منکر انجام هرگونه عمل مجرمانه ای می شود اما در ادامه با دیدن مستندات و ادله دیجیتال به بزه انتسابی خود اعتراف کرده و مشخص می شود وی به دلیل مشکلات روحی و روانی، اقدام به چنین عمل مجرمانه ای کرده است.
رئیس پلیس فتا استان فارس از والدین درخواست کرد: با پیشرفت های تکنولوژی و ظهور اپلیکیشن های مختلف ارتباطاتی، اطلاعات و آگاهی خود را در این زمینه بالا برده و با ایجاد ارتباط مثبت و مفید با فرزندان خود آن ها را در این فضا تنها نگذارند .
سرهنگ حسینی در این باره متذکر شد: متاسفانه گاهاً مشاهده می شود بعضی افراد با روبرو شدن به چنین مواردی به علت حفظ آبرو از شکایت کردن امتناع می ورزند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت