به گزارش جام جم آنلاین، پایگاه اطلاع رسانی وزارت اطلاعات طی گزارشی به موضوع دستگیری و اعترافات عبدالمجیدریگی یکی از تروریستهای تکفیری تحت عنوان "پاز آسمان ترور و جنایت تا زمین عدالت و تقاص" پرداخته است.
مشروح این گزارش به شرح زیر است:
عبدالمجید ریگی موسوم به عبدالمالک ریگی از شاخص ترین ترورریستهایی تکفیری است که به پشتیبانی سرویسهای اطلاعاتی منطقه و با هیمنه قابل توجه در شرق کشور،سعی به ضربه زدن به جمهوری اسلامی را داشت . یادم است سال 1384 بعد از عملیات جانسوز تاسوکی که منجر به شهادت 24 نفر ومجروح شد 22 نفر گردید این شرور 9 نفر را به گروگان برد. در تماسهایی که برای مبادله گروگانها در مقابل آزادی چند زندانی می کرد ،می گفت : من آمده ام تا شما را از بین ببرم اگر مطالبه من را جواب ندهید شما و مردم تان را خواهم کشت و.....
آن زمان در جوابش می گفتم : نظام اسلامی به تو مانند مزاحمی نگاه می کند که توانایی مقابله با یکی از فرزندان ما را ندارد.اینکه تو می توانی اینگونه تعدادی از فرزندان ما را به شهادت برسانی به همت سرویسهای اطلاعاتی کشورهایی است که نوکری استکبار را می کنند که آن هم ، روزی تمام می شود و گرفتار ما خواهی شد.
در آخرین تماس شرور تروریست عبدالمالک وبعد از به شهادت رساند شهید بزرگوار سردار اسلام شوشتری در یکی از شبکه های تلویزیونی گفت : من از نظامیان ایران را کشتم .کجاست این اقتدار شما تا انتقام سربازانتان را بگیرید .... نمیدانست که چندی بعد توسط سربازان امام زمان (عج)از آسمان غرور و ترور و جنایت به زمین عدالت و تقاص و خونخواهی خواهد نشست.
سال 1384 در دو مقطع افراد هدایت شده از سوی وزارت اطلاعات توانستند شرور را در تیر رس خود قرار دهند ولی در هر دو بار این شرور به همراه تعدادی زن و کودک بود که به همین دلیل انجام عملیات ضربه به شرور ناکام ماند . در هردو اقدام صرفاً حضور بیگناهان همراه شرور بر اساس عقاید ناب اسلامی مانع از به درک واصل شدن شرور گردید.
در زمان دستگیری شرور عنوان داشت: قبل از انجام این سفر که برای ملاقات با آمریکائیها در قرقیزستان تدارک دیده شده بود از خدا خواستم تا من را در عملیات بعدی که خیلی بزرگتر و با کشتار بیشتری بود یاری نماید. هواپیما که نشست و مامورین پیش من آمدند و گفتند پیاده شو باز هم باور نمیکردم خدا با من اینگونه کند و به این راحتی منی که سودای قدرتمداری بر بلوچستان را در سر داشتم را در اختیار شما بگذارد.
در زندان بارها وبارها می گفت : اگر من را زودتر دستگیر می کردید می فهمیدم که اشتباه می کردم از روز اول تا به الان جز برخورد خوب چیز دیگری ندیدم کاش نیروهایم حرفهایم را می شنیدند که نباید مقابل این نظام بایستند این نظام برای برقرار ی صلح و آرامش ، دوستی ووحدت بین مسلمانان از هیچ تلاشی فروگذار نمیکند.
شرور حمایت مستقیم آمریکا از خودش را مکرر اعلام می کرد و می گفت :آنها از من حمله به مرزهای ایران و کشتن مردم وایجاد رعب و وحشت در سطح وسیع را مطالبه می کردند و من هم از آنها پول و حمایت را می خواستم . قصدم برای برنامه های بعدی به توصیه حامیانم ، انجام عملیات در استانهای مرکزی کشور بود و برای این اقدام در حال آماده نمودن عناصری برای اعزام به استانهای عمقی کشور بودم که دستگیر شدم.
از او پرسیدم حس تو در برابر کشتن مردمی که تلفیقی از سنی وشیعه بودند چه بود. می گفت : بر اساس برخی تلقینات و آموخته های غلط و باورهایی که از وهابیت به من رسیده بود کشتن شیعه ای که بدعت در دین می گذارد واجب وسنی که در کنار او برادر وار زندگی میکند واجب تر بود. برای من کشتن سنی که با شیعه وحدت داشته باشد مهم تر بود و حتی برنامه ریزی برای کشتن بزرگان اهل سنت داخل کشور نیز داشتم چرا که آنان با شیعیان رابطه خوبی داشتند و هیچ خصومتی با شیعه نداشتند.
شرور تروریست در مقابل این سئوال که چگونه جوانان کم آگاه را با خود همراه می کردی ؟ می گفت: طرح موضوعاتی چون تظلم خواهی قومی ومذهبی بهترین ابزار و مهمتر از آن خدمتی که شبکه های ماهواره ای شیعه در انگلستان می کردند بود. آنها با بیان سخنان تند و مخاصمت آلود علیه اهل سنت در شبکه های ماهواره ای بیشترین کمک را به من می کردند.برای ساختن ذهن یک جوان بهترین ابزار فیلم سخنان این افراد بود .هر وقت افرادم در عقایدشان سست می شدند فورا فیلم سخنان تند آنها را پخش می کردم وافراد با انگیزه بیشتری اقدام به کشتن مردم و حتی کودکان می کردند. فرد آماده برای انتحاری از لحظه اعلام آمادگی تا لحظه انفجار مکرر این فیلمها را می دید تا از انگیزه کشتن زن و مرد مسلمان کوتاه نیاید.
شرور می گفت:حالا که گرفتار شده ام اولا فهمیدم این کشور ، نظام اسلامی و قدرتمندی است که باید به او کمک کرد تا در جهان سربلند و پیروز باشد و ثانیا هرکسی مقابل این نظام بایستد ظلم به اسلام و وحدت بین مسلمانان کرده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد