به گزارش جام جم آنلاین، علی اکبر صالحی در پاسخ به این سوال که وضعیت راکتور اراک در حال حاضر چگونه است گفت: حال راکتور اراک بسیار خوب است.
وی ادامه داد: طراحیهای جدید برای راکتور صورت گرفته است و یک سال است که این طراحی را شروع کردیم از سوی دیگر با چینیها در ارتباط هستیم که دو هفته پیش کارشناسانشان در ایران حضور داشتند و در همین رابطه طراحیهای مفهومی را مورد تبادل نظر قرار دادیم، انشاالله در یک فرصت مناسب که این کار به خوبی به جلو رفت تفاوت راکتور قدیم و جدید را در معرض دید مردم قرار خواهیم داد.
رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان با اشاره به آخرین خبرها در مورد وضعیت فردو گفت: فردو در جهت آن چیزی که برای تعیین کردیم پیش میرود البته کار فردو مفصلتر است چرا که باید بخشی از آن به آزمایشگاه تبدیل شود که مستلزم خرید تجهیزات با تأمین نیروی انسانی است به همین جهت چندین سال به طول خواهد انجامید.
صالحی افزود: بخش دیگر فردو برای تولید رادیو داروست که در حال حاضر در حال رایزنی با روسیه هستیم و کارشناسان هر دو کشور به طور جدی مشغول به کار هستند که امیدواریم در یک زمان قابل قبول بحث ایزوتپهای پایدار شروع شود که خود این قدم بزرگی درسطح جهان است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا کشور جدید برای همکاری هستهای به لیست پیوسته است یا خیر گفت: کشورهای زیادی اعلام آمادگی کردند در حال حاضر در لیست کشورهایی چون کره جنوبی، ژاپن، چین هستند البته با فرانسه صحبتهایی شده است همچنین در زمینههای علمی ایتالیا و آلمان اعلام آمادگی کردند به ویژه درآلمان مجموعه بزرگی وجود دارد که انشاالله بتوانیم همکاریها را شروع کنیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان نشان کرد: در فرانسه نیز مجموعه بزرگی به نام ایتر وجود دارد که مقدمات آن مقدمات همکاری انجام شده است اما فعلا قصد اعلام جزئیات را نداریم.
منبع:باشگاه خبرنگاران
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد