به گزارش جام جم آنلاین، در این پژوهش که توسط سارا عطایی نظری، دانشجوی کارشناسی ارشد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران به سرپرستی مهدی گنج خانلو عضو هیات علمی این پردیس انجام شده است، تنظیم متابولیسم و پیشگیری از بروز بیماریهای متابولیکی از طریق اسیدهای چرب، بررسی و اثباتشده است.
نتایج این پژوهش نشان میدهد که این مواد مغذی به عنوان مولکولهای سیگنالینک عمل میکند و در بهبود مسیرهای متابولیکی تاثیر بسزایی دارند.
در این تحقیق، ۲۸ راس بزغاله مهابادی ۳ تا ۴ ماهه با میانگین ۱۷ کیلوگرم در قالب طرح فاکتوریل با ۴ تیمار انتخاب و هر بزغاله به صورت انفرادی به مدت ۱۲ هفته تغذیهشده است.
با تجزیه و تحلیل دادههای به دست آمده، تاثیر مکمل امگا ۳ بر روی قابلیت هضم، میزان ماده خشک مصرفی، وزن اندامها، PH گوشت، تولید شیرابه، افت حاصل از پخت، نیروی برش، ارزیابی رنگ عضله راسته، ترکیب گوشت، اکسیداسیون عضله راسته، فراسنجههای خونی و نرخ زدودگی گلوکز (CR) ارزیابی و اثبات شده است که مکمل امگا ۳، اثر معنیداری بر روی نرخ زدودگی گلوکز(CP) و زمان رسیدن به نصف غلظت حداکثر گلوکز را دارد و همچنین پاسخ به انسولین مصرف گلوکز را به طور معنی داری نشان میدهد.
با اثبات این روش، پژوهشگران امیدوارند بتوانند از نتایج این تحقیق، برای کنترل دیابت نوع ۲ استفاده کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت