در افتتاحیه این همایش از بسته 33 برنامهای کاشانه مهر در حوزه تحکیم بنیان خانواده و برنامه اقتصاد پویا کاری از 33 شبکه رادیویی صدای استانها رونمایی شد.
زعفر مراغهای، مدیرکل صدای استانها در مراسم افتتاحیه این همایش با تأکید بر بازتعریف رسانه به عنوان یکی از ابزارهای هنری، با بیان اینکه در حال حاضر 33 شبکه رادیویی استانی و شش رادیوی شهری در کشور فعالیت دارد که 290 هزار ساعت تولید و پخش حاصل تلاش آنهاست گفت: اخلاق، امیدبخشی، انعکاس خدمات و دستاوردهای نظام و اشاعه آموزههای دینی و پاسداشت حریم خانواده و زن از مهمترین این برنامههاست. وی با اشاره به این که طبق نظرسنجی از 33 مرکز رادیویی، مخاطبان رضایت 80درصدی داشتهاند افزود: تعهد تولید صدای رسانه ملی 130هزار ساعت تولید است و بقیه آن یعنی 160هزار ساعت آنتن پخش است که شامل اعلام برنامهها و اذان است و 7 درصد پخش خبر ملی در 8 صبح، 14 ظهر و 24 بامداد است.
معاون امور مجلس و امور استانهای سازمان صدا و سیما در مراسم اختتامیه همایش مدیران شبکههای رادیویی استانهای سراسر کشور گفت: از مهمترین کارهایی که سال آینده در دستور کار استانها قرار دارد ساخت مستندهای رادیویی است و سال 95 سال نهضت مستندسازی رادیو در استانها خواهد بود. حجتالاسلام رمضان موسویمقدم با تأکید بر لزوم مستندسازی از شخصیت های علمی، فرهنگی، علما، بزرگان و خانوادههای شهدا تصریح کرد: تغییر ساختار، تخصصی شدن حوزههای برنامهسازی و عوامل برنامهها از دیگر اقداماتی است که باید در رادیو انجام گیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت