به گزارش جام جم آنلاین، حسینعلی امیری گفت: هیأتهای اجرایی براساس استعلام از مراجع چهار گانه (ثبت احوال، وزارت اطلاعات، دادستانی و ناجا) روند بررسی صلاحیت داوطلبان را آغاز می کنند؛ البته هیأتهای اجرایی اجازه تحقیقات محلی نیز دارند.
قائم مقام وزیر کشور گفت: هیأتهای اجرایی نتیجه بررسی صلاحیتها را به هیأتهای نظارت استانها ارسال میکنند و هیأتهای نظارت مرجع بررسی صلاحیت داوطلبان هستند.
امیری افزود: پس از بررسی صلاحیت، نتایج به شورای نگهبان ارسال می شود و این شورا پس از بررسی، نظر نهایی خود را اعلام می کند.
وی خاطر نشان کرد: البته چند روز برای بررسی اعتراض داوطلبان رد صلاحیت شده زمان تعیین شده است.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: در نهایت اسامی قطعی و نهایی داوطلبان دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به وزارت کشور اعلام می شود و وزارت کشور نیز بر اساس جدول زمانبندی، کار انتشار اسامی داوطلبان را انجام میدهد.
امیری افزود: پس از انتشار اسامی، تبلیغات داوطلبان آغاز و در نهایت در هفتم اسفند انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی به طور همزمان برگزار می شود.
وی ابراز امیدواری کرد در انتخابات امسال شاهد ارتقای امنیت، وحدت و انسجام ملی باشیم و مردم با حضور پرشور و پرشکوه خود حماسه ای دیگر رقم بزنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد