سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه در جمع خانوادههای شهدای خوزستانی مدافع حرم در اهواز اظهار داشت: امروز خانواده شهدای مدافع حرم باید برایمان سخنرانی کنند و بگویند چگونه دل از این دنیا کندند و از نحوه تربیت و جایگاه شهدای خود بگویند.
وی افزود: باید بگوئید که چگونه این شهیدان مشتاقانه خواهان شهادت در این راه شده و ما را راهنمایی کنید که چگونه فرزندانمان را در این راه تربیت کنیم و پاسدار خون شهدا باشیم.
فرمانده کل سپاه با مطرح کردن این پرسش که چگونه باید این راه میانبر برای رسیدن به سعادت را انتخاب کنیم، گفت: راهی که بسیاری از بزرگان ما با سالها عبادت نتوانستند به آن برسند چگونه یک جوان توانست به آن برسد و سؤالی است که باید جوابش را خانواده شهدا بگویند.
وی با بیان اینکه چگونه هدف شهدا را محقق کنیم و در مسیرشان باشیم، عنوان کرد: این یک راه الهی است که باید شکر خدا را برای باز شدن این مسیر به جای بیاوریم چرا که این راه همیشه باز نمیشود.
جعفری با بیان اینکه انقلاب اسلامی در بستر جمهوری اسلامی در حال توسعه است، افزود: عزت و اقتدار و عظمت امروز انقلاب و اسلام مرهون شهادت و جانبازی شهدا است و روز به روز بیشتر در دل جهانیان جای باز میکند.
وی اظهار داشت: ما یا باید منتظر باشیم و یا باید به وعده خودمان عمل کنیم؛ آنهایی که به شهادت میرسند این افتخار را دارند که به سرانجام خوب انتظار رسیده باشند و پاداششان را خداوند میدهد.
به گزارش فارس،فرمانده کل سپاه با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران محصول 1400 سال خون دل خوردن مسلمانان است، گفت: جمهوری اسلامی این افتخار را دارد که پرچم امام حسین (ع) را بلند کرده است.
وی تصریح کرد: انتظار خداوند از انسان مؤمن این است که برای گسترش اسلام و نور الهی که دشمنان برای خاموش کردنش بسیج شدند، رفتن به دنبال این مسیر است و باید بدانیم که چرا این پرچم به زمین نمیافتد.
وی با اشاره به درگیری جمهوری اسلامی با جبهه دشمن عنوان کرد: ما از نظر دفاعی در حال جنگیم اما در اقتصاد، فرهنگ و علم در حال جنگ هستیم اما شیرینترین آن جنگ دفاعی است.
جعفری با بیان اینکه این ایستادگی یک روز در خوزستان تعریف میشد، گفت: امروز هزاران کیلومتر آن طرف تر در حال دفاع هستیم اما ماهیت جنگ یکی است و ما باید ابعاد این جنگ و توطئه را بشناسیم.
وی بیان کرد: شهدای ما این راه را با بصیرت انتخاب کردند و توانستند به افتخار شهادت برسند.
فرمانده کل سپاه تاکید کرد: یکی از وظایف ما تکریم و حمایت از خانواده شهدا است و مقام معظم رهبری این تکریم و حمایت را وظیفه ما میداند.
وی با بیان اینکه علی رغم همه شبهات علیه انقلاب اسلامی مردم به پای انقلاب ایستادهاند، گفت: مردم به این شبهات بی توجهاند و از حریم ولایت دفاع میکنند.
جعفری عنوان کرد: شهدای ما از اسلام و یا در واقع حریم ولایت دفاع میکنند و پرچمدار این دفاع مقام معظم رهبری است.
وی تصریح کرد: این نوع دفاع و راهبردها، حد و حدود را برای ما مشخص می کند، خدا میداند اگر ما یگانی از بسیجیان خود که اماده جنگ هستند را اعزام کنیم چه اتفاقی می افتد.
وی با بیان اینکه خیلیها میخواهند در این جبهه حاضر شوند، اظهار داشت: قدر این نعمت الهی را باید دانست و آن را تقویت کرد.
جعفری گفت: خدا میداند که هر وقت افتخار حضور در جمع خانواده شهدا نصیبمان شده روحیه آنها به ما منتقل شده و انقلاب اسلامی بر این روحیه استوار است.
وی با بیان اینکه امیدواریم همه در گسترش این روحیه تلاش کنیم، عنوان کرد: فرمایشات امام خمینی (ره) در این باره را نباید فراموش کنیم و بدانیم وقتی امام حسین (ع) همه اعضای خود را فدا میکند ما در چه جایگاهی هستیم.
جعفری با بیان اینکه یکی از راههای قدردانی از خانواده شهدا برگزاری این یادوارهها است، تاکید کرد: خانواده شهدا باید همیشه باید این موضوع را به ما یادآوری کنند که چگونه این شیرپاک خوردهها را پرورش دادهاند.
فرمانده کل سپاه عنوان کرد: همراهی کردن همسر، فرزندان و والدین شهدا نقش اساسی در تکریم خون شهدا است و باید همه در این راه گام برداریم.
وی با اشاره به اهمیت منطقه غرب آسیا گفت: سرنوشت جهان در این منطقه رقم میخورد و برداشته شدن مرزهای کشورهای محور مقاومت برای رسیدن به وحدت اسلامی به همراه اتصال قلبی با دیگر کشورها یکی از موضوعات قابل توجه است.
وی با اشاره به ناکارآیی ارتش رژیم بعث و بیان اینکه آمریکا دیگر توان جنگ رو در رو با کشورهای مسلمان را ندارد، اظهار داشت: مردم عراق باید جنگ با افرادی را یاد میگرفتند که جنسشان از جنس قاتلان امام حسین (ع) است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت