در گزارشی که اداره کل آمار و توسعه فناوری اطلاعات سازمان صدا و سیما منتشر کرده بیش از 2000 دقیقه برنامه در شش ماه اول امسال به موضوع محیط زیست و توسعه پایدار اختصاص داشته است.
بر اساس اطلاعات گردآوری شده از معاونت های رسانه ملی، معاونت های خبر و امور مجلس و شهرستان های این سازمان، بیشترین میزان پخش برنامه در زمینه محیط زیست و توسعه پایدار را بر عهده داشته اند بطوری که معاونت خبر در این مدت 740 دقیقه گزارش خبری و مستندخبری را به موضوع مذکور اختصاص داده و مراکز استانی صدا و سیما نزدیک به 600 دقیقه برنامه در این زمینه تهیه و پخش کرده است.
شبکه های تلویزیونی در شش ماه اول امسال با پخش برنامه ها و مستند های مختلف در ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست سهم بسزایی داشته اند و در برنامه هایی نظیر اقلیم ایران، حیات آبی، محیط زیست برای همه، احترام به محیط زیست و «طبیعت 360 درجه» تلاش زیادی برای تشریح وضع موجود و تاکید بر الزامات حفظ محیط زیست کرده اند.
این شبکه ها در برنامه های پر مخاطب خود نیز مثل خندوانه، سیمای خانواده، صبحی دیگر و سلام تهران کوشیده اند به شکل های مختلف، دوستی با محیط زیست و اهمیت آن در توسعه را گوشزد کنند.
این برنامه ها عمدتا با دعوت از کارشناسان و تهیه مستند هایی از وضع محیط زیست، هشدارهایی را برای جلوگیری از نابودی محیط زیست و نقش آن در توسعه کشور به مخاطبان خاص و عام داده اند.
بیشترین گزارش های مستندی که درباره وضع محیط زیست در سیما پخش شده از مراکز استانی صدا و سیما رسیده است.
این مراکز با استفاده از گستردگی دامنه فعالیتشان توانسته اند از اتفاقات مثبت و منفی مربوط به محیط زیست گزارش تهیه و به شبکه های سراسری ارسال کنند ضمن آنکه در برنامه های زنده مراکز صدا و سیما گفت و گوهای بسیاری در این باره ترتیب داده شده است.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، در میان این مراکز نیز گلستان، البرز،چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی و ایلام از فعالترین مراکز در تبیین و تشریح وضع موجود محیط زیست بوده اند.
سهم شبکه های رادیویی نیز در گزارش اداره کل آمار و توسعه فن آوری در زمینه حفظ محیط زیست قابل توجه بوده بطوری که این شبکه ها با تولید و پخش برنامه هایی مانند سلام ایران، انسان و طبیعت، سرزمین من و با طبیعت توصیه های موثری را در باره حفظ محیط زیست و اهمیت آن به مخاطبانشان ارائه کرده اند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت