این مطالعه همچنین نشان می دهد که با مدیریت مناسب پارک ها، مناطق حفاظت شده و اراضی بومی و طبیعی منطقه آمازون می توان از اکثر گونه های در معرض خطر حفاظت نمود.
این مطالعه توسط تیمی متشکل از ۱۵۸ محقق از ۲۱ کشور جهان به سرپرستی «هانس تر استیگ» از دانشگاه تنوع زیستی هلند و «نیگل پیتمن» از موزه طبیعی شیکاگو آمریکا، انجام شد.
در این مطالعه، برخی از داده های جمع آوری شده از درختان توسط اکولوژیست ها، بیولوژیست ها و انسان شناسانی که در گذشته به آمازون سفر کرده بودند مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش مهر، پوشش گیاهی جنگل های آمازون از دهه ۱۹۵۰ رو به کاهش است، اما دانشمندان همچنان شناخت کمی در مورد چرایی این موضوع دارند.
در این مطالعه جدید، داده های مربوط به بررسی های آمازون با نقشه های فعلی و جنگل زدایی پیش بینی شده مقایسه شد تا تعداد گونه های از بین رفته به درستی برآورد شود.
محققان در این بررسی ها به این نتیجه گیری رسیدند که ۳۶ تا ۵۷ درصد از ۱۵ هزار گونه درخت برآوردشده در آمازون در معرض خطر انقراض قرار دارند.
محققان بر این باورند که اکثر ۴۰ هزار گونه درخت موجود در نواحی گرمسیری هم در آینده سرنوشتی همچون درختان آمازون خواهند داشت.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت