
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بعضی از ورزشکاران از محبوبیت خود به منظور اقدامات اخلاقی و خیرخواهانه استفاده میکنند، اما بعضی از آنها از مسیر اصلی منحرف شده و با فعالیتهایی که از راه روشن و هدفمند موفقیت دور است، بر زندگی خود و طرفدارانشان اثر سوء میگذارند.
گذشته از آن، به دلیل رقابت شدید و میل رسیدن به قدرت و شهرت، بعضی ورزشکاران برای ارتقای جایگاه خود (حتی کوتاهمدت) از ترفندهای غلطی (مانند داروهای ممنوعه) استفاده میکنند.
گاهی، افراد به شیوهای غلط اسیر هیجان رقابت میشوند (مانند شرطبندیهای غیر قانونی) یا با دادن و گرفتن رشوه در نتیجه نهایی مسابقات دخالت میکنند.
متاسفانه برخی ورزشکاران بعد از رسیدن به شهرت، شاید به دلیل نداشتن اعتماد بهنفس و اطمینان کافی نسبت به هویت واقعی و حقیقی خود، به سوءرفتارهایی دچار میشوند که اثرات بدی بر جامعه و طرفداران میگذارد. ورزشهای قهرمانی، علاوهبر جذابیتهای فردی، اجتماعی و مالی باید «پهلوانی» هم باشد.
نادیده گرفتن فاکتور اخلاق در نهایت به از کنترل خارج شدن فرمان زندگی منجر میشود. از مسیر خارج شدن و به بیراهه افتادن، از عواقب این موضوع است.
بنابه گفته کال ریپکن و تونی گوین (بازیکنان سابق بیسبال حرفهای) ورزش فراتر از مسابقه و بازی را در برمیگیرد. بازیکنان باید به خاطر تمام طرفدارانی که ورزش را دوست دارند سعی کنند در تمام ابعاد زندگی درست عمل کنند؛ زیرا آنها چه دوست داشته باشند و چه نه، الگوهای رفتاری جامعه هستند.
نسیم حیدری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد