به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، این روزنامه آمریکایی تصریح کرد: منتقدان برجام مدعی هستند ایران پس از لغو تحریمها و دستیابی ایران به اموال بلوکهشده خود، به تقویت تواناییهای نظامی، گسترش آنچه آنها «جنگهای نیابتی» میخوانند و ایجاد ناامنی در منطقه «خاورمیانه» خواهد پرداخت؛ اقداماتی که به ادعای مخالفان برجام، باعث افزایش تنشها میان تهران و واشنگتن خواهد شد.
این روزنامه آمریکایی در ادامه میافزاید: اظهارات مقامات ایرانی چه در گذشته و چه در حال حاضر، بیانگر این است که تهران از اموال آزادشده پس از لغو تحریمها، برای توسعه اقتصاد خود، استفاده خواهد کرد. لغو تحریمها باعث پیوستن مجدد ایران به بازارهای مالی جهان میشود؛ این کشور قادر به خرید کالاهایی خواهد بود که در دوران تحریمها امکان دستیابی به آنها را نداشت. لغو تحریمها، افزایش صادرات کالا و جذب سرمایهگذاری مستقیم خارجی را در پی خواهد داشت. اموال [بلوکهشده] ایران بین 30 تا 180 میلیارد دلار تخمین زده میشود که ارزشی معادل 400 میلیارد دلار را دارد.
واشینگتن پست در ادامه مدعی شده است اگرچه، لغو تحریمها در کوتاهمدت تأثیر چندانی در رفتار منطقهای ایران نخواهد گذاشت، نتایج قابلتوجهی در بلندمدت خواهد داشت. نگارنده ادعا کرده است: حضور ایران در جنگ سوریه، هزینه بالایی برای تهران به دنبال دارد. بنابراین ایران علاقمند به پایان دادن این جنگ است. تعامل آمریکا با ایران، سبب ایجاد انعطافپذیری راهبردی برای حل مسئله سوریه و ایجاد ثبات در منطقه خواهد شد.
این توافق بیش از همه در پیوستن ایران به جامعه بینالمللی و تحکیم روابط این کشور با غرب مفید خواهد بود. درحال حاضر توافق هستهای درهای ایران را برروی هیئتهای تجاری و آموزشی آمریکا و غرب گشوده است. پس از مذاکرات و حصول توافق، ایران درحال آمادهسازی خود برای ورود به سازمان تجارت جهانی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود